Home - Vragen over permanente mascara

Vragen over permanente mascara

Vragen over permanente mascara

Veelgestelde vragen over permanente mascara

Prachtige, zwarte wimpers met extra volume op elk moment van de dag. Dat is het resultaat van permanente mascara. De specialistes van Beauty Paradijs informeren u graag over deze behandeling.

Permanente mascara behandeling

Beauty Paradijs begrijpt dat u graag informatie wilt hebben over permanente mascara voordat u aan deze behandeling begint. Daarom hopen we dat deze veelgestelde vragen over permanente mascara met antwoord u helpen. U wordt behandeld met de zogeheten MYscara. Deze mascara is veilig en niet schadelijk voor uw wimpers en ogen. Permanente mascara blijft ongeveer twee tot drie weken op uw wimpers zitten voordat het begint te vervagen. Bij een nieuwe behandeling wordt eerst de oude mascara verwijderd.

Is MYscara veilig getest ?

MYscara is een veilige en oog vriendelijke wimper coating die uitvoerig aan testen onderworpen is. Het product is gecertificeerd volgens de Europese normen. Niet voor niets heeft MYscara het beveiligingscertificaat 1907/2006/EU toegekend gekregen. MYscara is niet schadelijk voor uw wimpers of ogen en kan zonder bezwaar steeds opnieuw gebruikt worden!

Is MYscara waterproof ?

Ja! MYscara is 100% waterproof! U kunt douchen, zwemmen, naar het strand gaan en lekker zonnen, zelfs een keertje naar de sauna is geen probleem. MYscara vlekt niet en loopt niet uit.

Hoelang duurt een MYscarabehandeling ?

Een gemiddelde behandeling duurt een half uur tot drie kwartier. Naar uw wens worden 1, voor een normale mascara-look, of 2 laagjes, voor een meer expressieve look, aangebracht.

Hoe lang blijft permanente mascara zitten

U bepaalt zelf hoeveel laagjes mascara er wordt aangebracht. Wilt u voor een feestje of speciale gelegenheid uw wimpers extra aanzetten? Het is geen enkel probleem om zelf mascara aan te brengen maar gebruik alleen mascara op waterbasis. Gebruik een make-up remover op waterbasis om de ogen dagelijks te reinigen.

Kan ik MYscara nemen als ik contactlenzen of een bril draag ?

Het dragen van contactlenzen of een bril heeft geen enkele invloed op MYscara. Het is immers een geteste veilige semi permanente coating. Alleen tijdens de behandeling moeten de contactlenzen en bril verwijderd worden.

Hoelang houdt MYscara op de wimpers ?

Met de juiste verzorging blijft MYscara 2 tot 3 weken op uw wimpers. Daarna begint de substantie langzaam te slijten. Bij een nieuwe behandeling wordt eerst de oude MYscara verwijderd waarna de nieuwe MYscara meteen kan worden toegepast.

Hoe kan ik mijn ogen het beste reinigen met MYscara ?

Het is aan te raden een make-up remover op waterbasis te gebruiken en hiermee op een zachte manier de ogen dagelijks te reinigen. Gebruik nooit een remover op oliebasis, dit is namelijk funest voor de MYscara!

Kan ik bij MYscara mijn wimperkruller blijven gebruiken ?

Tijdens een MYscara behandeling worden uw wimpers met een verwarmde wimperkrultang gekruld zodat deze mooi omhoog gaan staan. Na de behandeling is daarom het gebruik van een wimperkruller overbodig. Tevens wordt het gebruik van een wimperkrultang afgeraden.

Hoe gaat een MYscara behandeling in zijn werk ?

Nadat uw wimpers zijn ontvet en schoongemaakt worden ze met een wimper krultang gekruld. Na het aanbrengen van een primer wordt de MYscara laagje voor laagje op uw wimpers aangebracht. Afhankelijk van uw wens worden 2 of 3 laagjes gedaan. U kunt zowel de boven- als ook de onderwimpers laten behandelen!

Kan ik extra mascara aanbrengen als ik al MYscara heb ?

Het is zeker mogelijk extra mascara aan te brengen, echter is dit niet noodzakelijk. MYscara geeft uw wimpers immers dezelfde uitstraling als reguliere mascara. Wilt u toch een extra touch voor uw wimpers bijvoorbeeld bij feestjes of speciale gelegenheden is dit geen enkel probleem! Let wel op: gebruik alleen mascara’s op waterbasis! Producten op oliebasis zijn funest voor uw MYscara!

Hoeveel meer volume kan ik van MYscara verwachten ?

MYscara is als een traditionele mascara en kan uw wimpers tot wel 50% meer volume geven! Het is speciaal ontwikkeld om uw ogen een mooie volle expressieve blik te geven. Bovendien is MYscara waterbestendig, vlekt het niet en zullen de wimpers niet aan elkaar plakken.

Meer vragen over Myscara ?

Wilt u meer weten wat de wimperspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van wimpers?Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.