Home - Vette huid

Vette huid

Vette huid

Een vette huid komt voor bij veel mensen. Kenmerken van een vette huid zijn grove of verstopte poriën. Het is belangrijk bij een vette huid is dat u uw huid met goede producten reinigt en verzorgt. Zou u dit met te agressieve producten doen, dan zal uw huid alleen maar meer talg gaan produceren en wordt uw huid nog vetter!

Hoe ontstaat een vette huid

Of u nu een vette huid heeft of een droge huid, dit wordt voor een groot deel erfelijk bepaald. Daarnaast heeft u het voor een deel zelf in de hand, door het gebruik van goede huidverzorgingsproducten. Want ook al is uw huid vet, door het gebruik van de juiste producten kunt u deze vette zones goed onder controle krijgen. Gebruik ’s morgens en ’s avonds de Pre cleanse en de Dermal clay cleanser. Breng daarna uw vet regulerende dag- of nachtcrème de active moist aan en gebruik 2 a 3 keer per week de skin prep scrub om de porie structuur van uw huid te verfijnen.

Bezoek de huidspecialistes van het Beauty Paradijs

Wilt u meer informatie over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van huidverzorging of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.