Home - Rijpe huid

Rijpe huid

Rijpe huid

Kraaienpootjes, rimpels, pigmentvlekken: bij ouder worden hoort ook een verandering van de huid. Dit huidtype wordt de rijpe huid genoemd. Wilt u weten wat u kunt doen om uw huid een jongere uitstraling te geven of beter te verzorgen? Onze specialisten weten hoe ze uw huidtype het beste kunnen behandelen. Een mooie en goed verzorgde huid, ongeacht welke leeftijd, straalt en daar kan u zelf heel wat aan doen.

Een oudere huid

Op een gegeven moment verandert uw huid. Dat merkt u niet alleen aan de fijne lijnen en rimpels want huidveroudering is meer dan dat. Uw huid gaat verslappen en pigmentvlekjes worden meer zichtbaar. Bovendien voelt de rijpe oudere huid sneller droog aan en verliest het haar glans en uitstraling. Dit type huid vraagt dus om een andere benadering van verzorging dan dat u gewend bent. De specialistes van Beauty Paradijs helpen u graag waar nodig.

Verzorging van de rijpe huid

Na het vijfentwintigste levensjaar begint huidveroudering langzamerhand zijn intrede te doen. Als u ouder wordt, vertraagd de celdeling van de huid. Dit houdt in dat onze huid er langer over doet om zich te herstellen. Na de menopauze wordt uw huid dunner, droger en bevat het minder talg en vocht. Vanaf nu spreken we van de rijpe oudere huid. Het is goed om dan de verzorgingsproducten aan te passen aan uw nieuwe huidtype.

Make-up voor de rijpe huid

De specialistes van Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in de behandeling van alle huidtypes. Als u komt voor een gezichtsbehandeling, dan stemmen we onze producten op uw huid af. Bovendien vertellen we u hoe u het beste de rijpe oudere huid kunt verzorgen. Daarnaast hebben wij ook allerlei handige tips voor het aanbrengen van make-up. Bij Beauty Paradijs weten we hoe we een rijpere huid weer kunnen laten stralen.

Wilt u weten de huidspecialiste van het Beauty Paradijs voor u kan doen op het gebied van de rijpe oudere huid?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.