Home - Reviews

Reviews

Prima behandeling. Goede service.

Astrid - 9 november 2018

Geholpen door Kelly, zeer professionele uitleg over alles.

Thea - 9 november 2018

Zeer professioneel en vriendelijke dame!

Shums - 5 november 2018

Super goede service

shanti - 4 november 2018

Al jaren vaste klant en ik geef groupon als cadeau weg en iedereen is intens tevreden. Echt schatten van meiden die moeite doen met de behandeling en ook leuke prijzen zonder groupon

Antoinette - 1 november 2018

Service is heel goed, aardige personeel. Alleen zie ik helemaal geen resultaat van mijn wimperlifting.

Dahab - 31 oktober 2018

Prima service

Sandra - 28 oktober 2018

Prima!

Ziba - 27 oktober 2018

VL wimperlifting was perfect! Dank!

Nathalie - 23 oktober 2018

echt aardig en goed, service gericht.

Gemma - 22 oktober 2018

Het was heerlijk!!

Wendy - 22 oktober 2018

Vriendelijke personeel en nemen de tijd voor je en geven een eerlijk antwoord . voor mijn een dikke 10

Sylvia - 20 oktober 2018

Prima Beauty salon,ben er al een paar keer geweest,altijd goed geholpen

Iso - 18 oktober 2018

Brazil was behandeling genomen. Ik ben Geholpen door Claudia top service en een warme ontvangst zeker aan te raden.

Jeniffer - 14 oktober 2018

goed gezellig.

Patricia - 16 september 2018

Fijne behandeling

Ashley - 12 september 2018

Heel goed, professioneel en veel uitleg.

Kirsten - 10 september 2018

Heel erg goed. Fijn dat ik altijd ’s avonds terecht kan. De medewerkers zijn heel erg vriendelijk. Voel me er erg op mijn gemak.

Lia - 30 augustus 2018

Geweldige service. Vriendelijke dames.

Jolanda - 20 augustus 2018

Ze zijn vrindelijke persoon en goede service. Ik ben heel tevreden van mijn krullende wimpers👍🏻

Mehtap - 20 augustus 2018

Aardige dames fijne behandeling.

Jeanette - 15 augustus 2018

Medewerkster leek niet heel erg ervaren met de nieuwe lijn.

Nikki - 13 augustus 2018

Mandy - 12 augustus 2018

Behandelingen waren heerlijk en ontspannen, vriendelijk personeel

Susanne - 12 augustus 2018

Vriendelijk. Ik heb wel meer van deze behandeling verwacht.

Dana - 11 augustus 2018

Top beauty centrum.

Laura - 29 juli 2018

Super lieve dame, erg behendig en snel in het waxen. Ik kom zeker terug!

Lorraine - 27 juli 2018

Vriendelijk en bekwaam!

Ina - 24 juli 2018

Vriendelijk zoals het hoort.

E - 21 juli 2018

Ben geweest voor een gezichtsbehandeling,dat meisje die mij geholpen heeft,was heel erg vriendelijk en aardig.Legt goed uit,geeft goede advies en tips. Kom zeker terug voor een vervolgbehandeling.

Irma - 19 juli 2018

Goede ontvangst, deskundig advies en zeer gastvrij!

Loubna - 18 juli 2018

Vriendelijk.

Nel - 18 juli 2018

Vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen. Stelde me meteen gerust/op me gemak

D'aionne - 16 juli 2018

W. - 6 juli 2018

Geweldig!!

Tahira - 30 juni 2018

Goede service, nette salon. Omdat semi-permanente mascara met dit warme weer niet lang blijft zitten zijn mijn wimpers zonder extra kosten geverft.

Franka - 29 juni 2018

super! tevens tip gekregen om in het vervolg hun te mailen zodra mijn groupon voucher bijna verloopt zodat zij het kunnen verlengen.

Ingrid - 16 juni 2018

Fijne behandeling gehad. Het was de 1e keer dus ik vond het spannend. De jongedame die me hielp was erg vriendelijk en begripvol. Uiteindelijk erg gelachen en blij de deur weer uitgestapt. Aanbeveling!

Lisa - 11 juni 2018

Prima service, zeer aardig personeel

Elma - 10 juni 2018

Wimperlifting gehad. Vriendelijke en deskundige mensen en ik ben heel blij met het resultaat!

Chantal - 7 juni 2018

Goed te bereiken. Leuke medewerkster.

SN - 27 mei 2018

Behandeling was niet de juiste geworden waarvoor ik kwam, wimpers zijn geverfd in overleg, omdat de permanente mascara niet zou doen, wat ik zou verwachten ervan. Volgende keer dan toch maar voor wimper extensions gaan.

Inge - 20 mei 2018

Fijne ontvangst en goed geïnformeerd

Annet - 13 mei 2018

Fijne ontvangst en goed geïnformeerd.

Jeanet - 13 mei 2018

Het was héérlijk,Mattie heeft me heerlijk verwend met een rug schouder massage en een top gezichtsbehandeling, als toetje een pedicure. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Irene - 9 mei 2018

Heel goed

Yvonne - 7 mei 2018

Fijne ervaring en erg klant vriendelijk! Een plek om vaker te komen

Aisha - 5 mei 2018

Goed. Voor herhaling vatbaar!!

L - 1 mei 2018

Vooraf uitstekende uitleg mbt behandeling, die hierna aangepast is zonder extra kosten! Ook tijdens de behandeling wordt alles uitgelegd. Ontzettend vriendelijke mensen!

Elise - 30 april 2018

Persoonlijke behandeling, rustige sfeer.

Loïs - 23 maart 2018

Prima!

Nyanza - 18 maart 2018

Vriendelijk en kundig.

Ron - 12 maart 2018

het was een prettige behandeling misschien iets te kort

Sharmila - 1 maart 2018

Ontzettend vriendelijk en kundig personeel ! Behandeling goed en professioneel uitgevoerd. Dik tevreden !

Wiarda - 5 februari 2018

zeer vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen. Veel en goed en persoonlijk advies. Aanpak ook zeer persoonlijk.

Nellie - 25 januari 2018

Heel erg goed en vriendelijk. Zeer voorkomend en professioneel. Je krijgt waar voor je geld.

Gisla - 18 januari 2018

Goed ! Vriendelijk en aardig personeel.

Lenie - 13 januari 2018

Goede gezichtsbehandeling, vriendelijk personeel!!

Wendy - 26 december 2017

goeie behandeling relaxte sfeer

Stephan - 20 december 2017

Ik had deze Groupon gekocht voor mijn dochter. Zij woont in het buitenland en was een weekje in Nederland. Zij vond de gezichtsbehandeling, manicure en massage heerlijk.

W - 11 december 2017

In ëen woord geweldig iedereen aan te bevelen 2 uur lang lekker ontspannen Dank je wel.

Annie - 7 december 2017

Hele goede service.

Ivon - 20 november 2017

Deskundig advies, heerlijke massage gehad en aardig personeel!

Jose - 19 november 2017

Vriendelijk, netjes gewerkt

Zehra - 18 november 2017

Goede behandeling & aardig personeel!

Perla - 15 november 2017

goede service, heb mijn verwent arrangement genoten.

Yuki - 6 november 2017

Prima behandeling , vriendelijk personeel en een mooie salon Hele leuke aanbieding van Groupon .

Ronnie - 4 november 2017

Heerlijk!! Mooie salon en de behandeling is top. Zodra ik deze aanbieding op Groupon zie, ben ik er als de kippen bij!

Judith - 30 oktober 2017

Voldoende.

Marga - 29 oktober 2017

Prima behandeling, zou ‘m zo weer boeken.

Daisy - 29 oktober 2017

Goede behandeling vriendelijk geholpen!

Antonie - 1 september 2017

Ik kom regelmatig bij Beauty paradijs voor verschillende behandeling, altijd uitstekend geholpen. Laats door Claudia geholpen, ze is echt een geweldige dame, vriendelijk,en ze legt alles goed uit.

Jelena - 19 augustus 2017

Goede service, heerlijke behandeling en een foutje in het afrekenen is op een professionele manier opgelost. Ga er zeker terug.

Karin - 9 augustus 2017

Supergoede service en het resultaat is perfect. Vaste beautysalon voor mij!

Chiraz - 2 augustus 2017

Keurig geholpen.

Ellen - 29 juli 2017

Hele fijne behandeling gehad. Vriendelijk en ervaren personeel. Mooie rustige kamers. Ik ben er van opgeknapt, letterlijk en figuurlijk!

Liesbeth - 26 juli 2017

Erg goed.mijn tanden nog mooier .ze zijn erg aardige mensen.zeker terug komen.volg week zaterdag voor gezichtbehandeling en massage,beb benieuwd.

Emy - 22 juli 2017

Vriendelijke service en de medewerkers hebben verstand van zaken! Super behandeling!

Nicole - 19 juli 2017

Goede service, en zeker voor herhaling vatbaar.

Elle - 10 juli 2017

Heel goed. Heerlijke behandeling gehad, goede produkten, echt relaxt. Epileren geweldig gedaan. Kom hier zeker terug.

Irene - 8 juli 2017

Super vriendelijke mensen. Ik ga hier zeker nog een keer terug

Ricky - 7 juli 2017

Goede tips! Prima behandeling, gewoon doen!

Ruud - 1 juli 2017

uitestekende service.

Angelique - 24 juni 2017

Het was zalig.

Marcel - 10 juni 2017

Heel goed.

Yvonne - 7 mei 2017

Goed! Zeker een aanrader.

Rob - 13 september 2016

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)