zuurstoftherapie

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Zuurstoftherapie

Zuurstoftherapie is een effectieve manier om de huid te verstevigen. Naarmate we ouder worden vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid en zal de stofwisseling van de huidcellen verslechteren. Hierdoor wordt de huid vaal, ontstaan er rimpels en zal de huid verslappen. Met zuurstoftherapie kan dit probleem effectief worden aangepakt. Het zorgt voor een betere doorbloeding en activeert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor u een stevigere huid krijgt.

Werkwijze

Eerst wordt de huid zorgvuldig gereinigd. Dode huidcellen worden verwijderd door middel van een peeling. Bij het Beauty Paradijs maken wij gebruik van een machine die circa 95% zuurstof produceert. Met behulp van een air brush wordt een serum naar keuze op het gezicht aangebracht. Vervolgens zal de specialiste 2 tot 3 keer zuurstof over de huid airbrushen. Deze zuurstofbehandeling zorgt ervoor dat het serum dieper in de huid doordringt. Onder druk vallen de ingrediënten in kleinere moleculen uiteen en worden ze als het ware in de huid geperst. Door de zuurstofbehandeling wordt een beter resultaat bereikt dan wanneer serums en crèmes op normale wijze op de huid worden aangebracht. De behandeling is zeer aangenaam en ontspannend.

Resultaat van de zuurstoftherapie

Het beste resultaat wordt behaald door een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Reeds na één behandeling ziet en voelt u al een opmerkelijk verschil! Om het resultaat te behouden adviseren wij de behandeling eenmaal per 4 tot 6 weken te herhalen.

Specialist in huidverbetering

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van uw huid. Onze praktijk richt zich op een goed resultaat zonder zware medicatie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over wat de huidspecialisten van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.  

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de zuurstof behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.