Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Wimperlifting

Een intense, open blik in de ochtend zonder dikke lagen mascara te gebruiken. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet met een wimperlifting. Met een wimperlifting geniet u van lange, volle en gekrulde wimpers, zonder dat u ’s ochtends voor de spiegel hoeft te staan.

Lange en gekrulde wimpers zonder wimperkrultang

Als uw wimpers gekruld zijn dan zorgt dit voor een open blik en een intense oogopslag. Bij een wimperlifting behandeling worden uw eigen wimpers gelift zodat de haartjes die recht vooruit steken naar boven worden gekruld. U heeft wekenlang opvallende wimpers zonder het gebruik van een wimperkrultang of het aanbrengen van mascara. Elke dag wordt u wakker met prachtige, gekrulde wimpers.

Wimperlifting voor op vakantie

Als u op vakantie gaat wilt u zich niet druk maken om uitgelopen mascara, maar wilt u er wel op uw best uitzien. Een wimperlifting is perfect tijdens uw vakantie. U heeft een heldere, wakkere blik zonder dat u wimperextensions hoeft te zetten en uw mascara en wimperkrultang hoeft mee te nemen. De behandeling is niet schadelijk voor uw wimpers en u kunt er gewoon mee douchen, zwemmen en slapen. Binnen een half uur bent u een aantal weken voorzien van prachtige wimpers en sprekende ogen die optisch groter lijken.

Wimpers laten krullen bij Beauty Paradijs

Wilt u meer weten wat de specialisten van het Beauty Paradijs voor u op het gebied van wimper behandelingen kunnen doen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.