Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Wimperextensions

Heeft u altijd al de perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk bij het Beauty Paradijs! Wilt u een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan is de one by one techniek iets voor u. Of bent u op zoek naar meer een glamour look met zwarte en extra volle wimpers, boek dan de russian volume techniek.

Wat zijn het

Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers.

Doordat elk individueel wimperhaartje met één extension wordt verlengd zorgt dit voor een zeer natuurlijke look. Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde/lichtgekleurde wimpers!) of een wimperkruller overbodig! Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren we iedere 2 tot 3 weken een Refill behandeling te ondergaan.

De mogelijkheden

Voorafgaand de behandeling start de wimperspecialist met een consult. Zij zullen u wensen en de mogelijkheden uitgebreid met u door nemen.

Het verschil

Tussen de one by one techniek en de russian volume wimperextensions zit een groot verschil. Het verschil zit in de hoeveelheid die geplaatst worden. Er wordt 1 extension bij de one by one op het natuurlijke wimperhaartje geplaatst. Bij de russian volume wimpers wordt er ook 1 extension gebruikt per natuurlijke wimperhaar, alleen bestaan de extensions van de russian volume wimpers uit 2 tot 6 haartjes per extension.

Specialist in wimerextensions

Bent u benieuwd wat de wimperspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van wimper behandelingen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.