Wedding treatment

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Wedding treatment

Een wedding treatment bij Beauty Paradijs bestaat uit:

Bruidsmake-up

Uw bruiloft; de mooiste dag van uw leven! U wilt dan niets liever dan er ook op uw mooist uitzien! De bedoeling van bruids make up is dat het mooi staat op de fotoreportage, dat u er mooi maar naturel uitziet
Bruids make up is eigenlijk een 3 in 1 make up. Het is een make up voor overdag, voor ’s avonds, maar ook een make up voor de foto’s en eventueel video. Voor overdag geldt dat het niet te zwaar moet zijn, maar tegelijkertijd mag het best wel opvallen, omdat de make up in het avond(kunst)licht en make up op foto’s minder opvalt. Hou rekening met de tinten van uw jurk, pas daarop uw make up aan. Op het eerste gezicht lijkt uw make up misschien wat zwaar voor uw gevoel, zeker als u geen make up gewend bent, maar op de foto ziet u daar bijna niets meer van. Uw make up moet natuurlijk ook de hele dag blijven zitten en uw huid mag niet glimmen i.v.m. reflectie van het flitslicht. Poeder daarom van te voren nog een beetje uw huid, zodat glimmende plekken weer even weg zijn. De huid produceert continu talg dus op den duur zal uw huid weer wat gaan glimmen. Hou daar rekening mee. Wilt u zeker zijn van een mooi en langdurig resultaat, ga dan naar onze visagist en laat u nog voor uw trouwdag opmaken, als ‘proef make-up’. Zo kunt u van te voren nog zeggen wat u ervan vindt en kan de visagist nog eventueel wat aanpassen. Neem ook een stukje stof mee van uw jurk, zodat er rekening kan worden gehouden met de kleuren.

Specialisten in beauty en wedding treatments

Wilt u meer weten wat de specialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van een wedding treatment?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.