Voetverzorgingsproducten

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Voetverzorging producten

Uw voeten verdienen de beste zorg en de beste producten. De voeten zijn voor veel mensen een vergeten gebied. Wilt u mooie voeten in de zomer? Zorg dat uw voeten het hele jaar door verzorgd zijn door af en toe langs te gaan bij de pedicures van Beauty Paradijs. Ze verzorgen uw voeten en behandelen ze in met de juiste voetverzorgingsproducten zodat u uw voeten niet langer hoeft te verstoppen.

Voetverzorgingsproducten

Onze voeten krijgen vaak niet de aandacht die ze verdienen. Ze zitten meestal ingepakt in sokken en (strakke) schoenen en krijgen de hele dag door veel te verduren. Daarom is het geen overbodige luxe om uw voeten af en toe extra te verwennen. De juiste voetverzorgingsproducten zorgen ervoor dat uw voeten weer helemaal tot rust komen en er goed uitzien.

Crèmes, lotions en balsems voor voeten

Voetverzorgingsproducten zijn er voor elk huidtype. Zo zijn er producten voor droge voeten, zweetvoeten, voetschimmel, schimmelnagels en klovenzalf. Er is veel keuze uit verschillende crèmes, lotions en balsems die de huid van uw voeten optimaal verzorgen. Als u bij Beauty Paradijs geniet van een pedicure behandeling en worden uw voeten altijd verzorgd met professionele voetverzorgingsproducten die uw voeten verzorgen en beschermen.

Voetverzorging bij Beauty Paradijs

Onze pedicures – de specialistes die uw voeten en teennagels verzorgen – zijn gespecialiseerd in voetverzorging. Terwijl u geniet van een ontspannende behandeling reinigen en verzorgen zij uw voeten en teennagels met heerlijke voetverzorgingsproducten. Deze verzorgende voetproducten zijn ook te verkrijgen in de salon zodat u thuis ook kunt genieten van verzorgde en zachte voeten. In de salon vindt u onder andere verzorgende voeten balsems, producten ter voorkoming van voetschimmel of schimmelnagels, maar ook producten tegen transpirerende voeten. Voor ieder probleem is er wel een oplossing.

Bezoek de ProVoet Pedicure bij Beauty Paradijs

Wilt u meer informatie over wat de pedicures van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van voetverzorging? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandeling van uw voeten, kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.