Voetschimmel

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Voetschimmel

Voetschimmel wordt ook wel ‘zwemmerseczeem’ genoemd. Veel mensen hebben last van deze (jeukende) huidaandoening. Schimmelinfecties komen veelvuldig voor tussen de tenen en onder de voeten. Het begint vaak met blaasjes en door krabben gaat de huid kapot. Deze infectie is zéér besmettelijk.

Oorzaak voetschimmel

U loopt huidschimmel op, in gezamenlijke doucheruimtes, kleedkamers en zwembaden. In een warm en vochtig klimaat gedijen schimmelsporen het best. Ook overmatig zeepgebruik en niet voldoende afdrogen van de voeten (vooral tussen de tenen) dragen bij aan het ontstaan van een schimmelinfectie.

Behandeling van voetschimmel

In een vroeg stadium kan behandeling met anti schimmel zalf en poeder nog afdoende zijn. Behalve de huid moeten ook alle schoenen behandeld worden met schimmeldodende poeder. Dit zal heel regelmatig en consequent moeten plaatsvinden om te voorkomen dat men zichzelf telkens opnieuw besmet. In een vergevorderd stadium zijn deze maatregelen niet meer afdoende en is het raadzaam de huisarts te raadplegen.

Bezoek de ProVoet Pedicure van Beauty Paradijs

Voorkom dat u besmet raakt, is het beste advies! Bezoek daarnaast regelmatig een pedicure van Beauty Paradijs. Zij kunnen in een vroeg stadium schimmel herkennen, waardoor een eenvoudige behandeling afdoende zal zijn en u voorkomt dat een schimmelinfectie zo uit de hand loopt dat niet alleen uw huid maar ook uw nagels aangetast raken. De pedicures inspecteren uw voeten en geven adviezen om de voeten en voethuid in optimale conditie te houden. Voorkomen is beter dan genezen en dat gaat zeker op voor schimmelinfectie.

Wilt u meer informatie over wat de pedicures van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van voetschimmel? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandeling van voetschimmel kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.