Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Huidverbetering

Huid verjonging

Peeling

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Verven van wimpers en wenkbrauwen

Verven van wimpers en wenkbrauwen

Sprekende wimpers en wenkbrauwen geven uw gezicht meer uitdrukking. Door het verven van wimpers en wenkbrauwen heeft u altijd een intense oogopslag. De specialistes van het Beauty Paradijs werken met verschillende kleuren verf zodat er wordt gekozen voor een verf die het beste bij uw gezicht en uitstraling past.

Volle oogopslag door verven van wimpers en wenkbrauwen

Wenkbrauwen met de juiste kleur die perfect in model zitten, kunnen veel doen voor uw gezichtsuitdrukking. Het verven van wimpers en wenkbrauwen is een korte behandeling om uw oogopslag snel sprekender te maken. De aandacht wordt op uw ogen gevestigd en er ontstaat een natuurlijke uitstraling. Na de behandeling zien uw wimpers en wenkbrauwen er ook voller uit.

Wimpers en wenkbrauwen verven

Wilt u donkerdere wimpers en wenkbrauwen zonder iedere ochtend mascara en make-up te gebruiken? Door het verven van wimpers en wenkbrauwen geniet u vier tot vijf weken lang van prachtige wimpers en wenkbrauwen. Na ongeveer zes tot acht weken worden er namelijk weer nieuwe wimper- en wenkbrauw haartjes aangemaakt. Met geverfde wimpers en wenkbrauwen kunt u gerust gaan zwemmen zonder bang te hoeven zijn voor make-up die uitloopt. De kleur kan wel eerder vervagen door de zon en het zwemwater.

De behandeling

De specialistes bij Beauty Paradijs kijken allereerst welke kleur verf het beste bij uw gezicht en uitstraling past. Daarna worden uw wimpers en wenkbrauwen goed schoongemaakt en ontvet. Met een kwastje wordt de verf aangebracht dat enkele minuten moet intrekken en daarna weer wordt verwijderd. Daarna heeft u de perfecte look. Mooie wimpers en wenkbrauwen.

Wilt u meer weten wat de specialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen?

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.