Ultrasound

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Ultrasound

Met Ultrasound een zichtbaar resultaat vanaf 1ste behandeling! Een zeer aangename en ontspannende behandeling die reeds na één behandeling een duidelijk zichtbaar resultaat geeft!

Klinische achtergrond

Door middel van ultrasound (geluidsgolven) worden op eenvoudige wijze enzymen, mineralen of serums dieper in de onderste lagen van de huid gebracht. De ingebrachte stoffen verbeteren de weefsels activiteit en hebben een positieve werking op de celstofwisseling. Met het ultrasound apparaat is het bovendien mogelijk om oliën in te sluizen. Dit maakt alle vitaminen A,F,D,E en K veel dieper in de huidlaag kunnen ingebracht worden. Hierdoor wordt het effect van een behandeling vergroot.

De werking van Ultrasound

Het ultrasound apparaat bevorderd de doorbloeding van de huid bevorderen. Het kan diep in de huid vocht en (ook in olie oplosbare) voedingsstoffen inbrengen om een gezonder en mooier gelaat te krijgen en om zwarte vlekken, acne en rimpels, enz. te verwijderen.

De behandeling

Ultrasound kan afzonderlijk of in combinatie met andere behandelingen toegepast worden. De behandeling is geschikt voor iedere huidtype.

  • Verbeterd de kleur en de beschadigde huid.
  • Masseert de huid waardoor deze de werkstoffen beter absorbeert.
  • Verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de stofwisseling.
  • Lost onderhuids vet op waardoor oogwallen en donkere kringen onder de ogen worden bestreden.
  • Ideaal voor acné behandelingen.
  • Werkstoffen worden diep de huid in gebracht, met als resultaat het bestrijden van rimpelvorming en cellulitus (cavitatie).
  • De huid wordt verstevigd.
  • Verbetert de lymfedrainage.
  • Zorgt door middel van collageen-vernieuwing voor een versterking van het bindweefsel.

Specialist in huidverbetering

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van uw huid. Beauty Paradijs richt zich op een goed resultaat zonder zware medicatie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al de medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij Beauty Paradijs voorop.

Wilt u meer weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen voor u op het gebied van ultrasound behandelingen ?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.