Uitgebreide manicure

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Huidverbetering

Huid verjonging

Peeling

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Uitgebreide manicure

Een uitgebreide manicure is een verwennerij voor uw handen en nagels. Heeft u last van droge handen? Scheuren uw nagels snel? Of bent u niet tevreden met de vorm waarin uw nagels zijn gevijld? Geniet dan van een manicure van Beauty Paradijs! Na de behandeling kunt u weer genieten van nette en verzorgde handen.

Eerste indruk

Onze handen zijn vaak het eerste contact waar we een indruk mee achterlaten. Omstandigheden als het weer of leefgewoonten hebben een directe invloed op de gezondheid van uw huid en nagels. Het is daarom geen overbodige luxe om uw handen en nagels af en toe te ontzien door ze een weldadige behandeling te laten ondergaan. Bij Beauty Paradijs kunt u kiezen uit twee behandelingen: een Lunch time manicure of een uitgebreide manicure behandeling.

Paraffine pakking voor uw handen

Een manicure verbetert de bloedcirculatie, de elasticiteit en de structuur van uw huid. De uitgebreide manicure is een complete manicure behandeling maar dan gaan we nog een stapje verder. Tijdens deze behandeling worden de handen en nagels zorgvuldig gereinigd en verzorgd. Na een nagelbad worden de nagelriemen teruggeduwd en worden de nagels gevijld en verzorgd met een olie. Eventueel kunt u kiezen voor een mooie lak. Als extra’s heeft de uitgebreide manicure behandling een paraffine pakking om nog langer te genieten van zachte en verzorgde handen en nagels.

Handverzorging bij Beauty Paradijs

Een uitgebreide manicure is hetzelfde als een Lunch time manicure alleen dan wordt de manicure uitgebreid met een nagelbad, een paraffine pakking en een heerlijke handmassage. De specialistes van Beauty Paradijs maken dit tot een geweldige ervaring voor u. Eventueel kunt u een manicure combineren met bijvoorbeeld een pedicure of een gezichtsbehandeling.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over wat de nagel specialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van handverzorging? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de manicure behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.