TCA peeling

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

TCA peeling

TCA peeling voor een egale glanzende huid binnen no time? Dat kan met diverse peelingen van Beauty Paradijs. Huidveroudering uit zich niet alleen in fijne en diepe rimpels, maar ook in verslapping, vergroving van de huidstructuur, pigmentvlekken en een vale huidskleur. Huidveroudering ontstaat door een verlies van elastine en collageen, de bindweefselvezels die zorgen voor trekvastheid en stevigheid. Met een TCA peeling kunnen we de huid op een natuurlijke manier behandelen. De huid wordt na de behandelingen namelijk zelf aan het werk gezet. Het resultaat? Een verfijnde en egalere huid.

Voor wie is TCA peeling geschikt

In principe komt iedereen in aanmerking voor een peeling. Door de speciale TCA peeling kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderen. Het Beauty Paradijs maakt gebruik van verschillende soorten TCA peelings, met verschillende sterktes. Samen met de specialist wordt er gekeken welke behandeling past bij uw huid. Een peeling pakt het volgende aan; fijne rimpeltjes, grove huidstructuur, oppervlakkig pigment, lichte zonbeschadiging en rokershuid. Daarnaast zullen diepere lijnen verzacht worden.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de peeling. Dit gebeurt door een enzymatische peeling. Deze peeling zal een wat tintelend gevoel geven. Hierna wordt de huid nogmaals gereinigd. De ogen en lippen worden ingesmeerd met vaseline. De TCA peeling wordt vervolgens aangebracht met 2 wattenstaafjes. Na het aanbrengen van de peeling zult u een paar minuten een vervelend gevoel hebben, best omschreven als brandend en prikkend. Bij het verwijderen van de peeling is dit gevoel snel weer verdwenen. Nadien vertoont de huid mogelijk een wisse waas, roodheid en lichte zwelling, en kan nog enigszins na tintelen. De huid wordt na behandeld met 24h crème en SPF 50.

Na de behandeling

De huidreacties na de peeling verschillen per persoon. Doorgaans zult u last hebben van wat schilfering en minimale roodheid. De dag na de peeling voelt de huid strak aan en vertoont een bruine verkleuring. Vervolgens zullen de dode huidcellen loslaten en voelt de huid droog aan. De huid dient 24 uur per dag te worden ingesmeerd met een vette crème. Na 4 tot 7 dagen zult u het resultaat zien en heft de huid een lichtroze glow. De huid oogt dan fris en goed gehydrateerd.

Specialist in peelingen

Het Beauty Paradijs is gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van uw huid. We richten ons op een goed resultaat zonder plastische chirurgie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Wilt u weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van peeling behandelingen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.