Tattoo verwijderen

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen bij Beauty Paradijs. Tatoeages zijn hip want uit onderzoek blijkt dat 1 op de 4 volwassene een tatoeage heeft. Een deel hiervan krijgen spijt van de tatoeages. Heeft u het gevoel dat uw tatoeage niet meer bij u past? In dat geval kan een tatoeage u echt in de weg zitten. Gelukkig is het goed mogelijk om tatoeages op een veilige manier te verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen.

Tatoeage verwijderen met Q-Switched Nd:YAG laser

De Q-Switched Nd:YAG laser is een zeer nieuwe laser die door The American Academy of Dermatology wordt gezien als dé aangewezen laser voor het verwijderen van tatoeages. Het is op dit moment de veiligste en snelste laserbehandeling voor het verwijderen van tattoos. De Q-Switched Nd:YAG laser zendt laserpulsen uit die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie van deze energiepulsen dringt de huid binnen en vernietigen onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt van de tatoeage. Uiteraard is de Q-Switched Nd:YAG laser uitvoerig getest en draagt de laser het FDA-keurmerk.

Kan een tatoeage volledig worden verwijderd

Hoewel de Q-Switched Nd:YAG laser een zeer geavanceerde laser is, blijkt het niet altijd mogelijk om een tatoeage voor 100% te verwijderen. Het resultaat is afhankelijk van het type tattoo en de kleur van de tatoeage. Ook het aantal benodigde behandelingen verschilt. Zo vraagt een kleurrijke tatoeage vaak om meer behandelingen. Uiteraard zullen wij van te voren uitgebreid en eerlijk de mogelijkheden met u doorspreken.

Tattoo verwijderen: de behandeling

Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos. Toch is een verdoving niet nodig: de pijnprikkels zijn meestal goed te verdragen. Veel mensen vergelijken te pijn met die van het laten zetten van de tatoeage. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit dit noemen ze lasersnow. Na een half uur ziet u de tatoeage weer gewoon zitten. Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. Daarom plannen we altijd voldoende tijd tussen twee laserbehandelingen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig

Tijdens het consult kan er nog niet aangegeven worden hoeveel behandelingen precies gedaan moeten worden voor het beste resultaat. Dit komt omdat het per persoon verschilt vanwege huidskleur en inkt. Voor donkere tatoeage is er gemiddeld 6 tot 10 behandeling nodig. Gekleurde tatoeages vereisen meerdere laserbehandelingen. De tijdsduur tussen de behandelingen in is ongeveer 7 weken. Echter is deze tijd nodig om afvalstoffen af te voeren vervolgens moet de huid volledig hersteld worden.

Welke factoren kunnen invloed hebben op het resultaat

  • Huidskleur
  • Inkt soort van uw tatoeage
  • Grootte van uw tatoeage
  • Diepte van uw tatoeage
  • Kleur van uw tatoeage
  • Ouderdom van de tatoeage
  • Op welke plek tatoeage op uw lichaam zit

De meeste factoren die effect heeft op de resultaten zijn de dichtheid van de inkt en diepte.

Specialist in tatoeages verwijderen met laser

Het Beauty Paradijs is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages met de Yag Laser. Het Beauty Paradijs richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Specialist in huidbehandeling

Wilt u meer weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van tatoeage verwijdering?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.