Tanden bleken

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Tanden bleken

Tanden bleken is een goede oplossing voor een stralend witte lach. Ons consumptiegedrag ervoor dat onze tanden met de tijd geler worden. Thee, koffie, sigaretten, wijn en ook medicijnen zijn bekende producten die daarvoor zorgen. Deze verkleuring is volkomen normaal en iedereen heeft er last van, maar vanaf nu hoeft u daar geen genoegen mee te nemen.

Behandeling

Voordat er begonnen kan worden met het bleken van de tanden, wordt als eerst de kleur van uw tanden bepaald aan de hand van ons tinten palet. Zo kunnen we achteraf bepalen hoeveel tinten uw tanden witter zijn geworden. Goed om te weten is dat uw tanden niet lichter kunnen worden dan hun originele kleur die genetisch bepaald is. Vervolgens worden uw tanden gereinigd in de voorbehandeling. Zodra uw tanden zijn gereinigd wordt de non-peroxide bleekgel op de tanden gebracht en de whitening led-lamp voor uw gebit geplaatst. Na de behandeling kunt u direct het resultaat in de spiegel bekijken.

Onze non-peroxide behandelingen zijn pijnloos en niet schadelijk voor uw gebit, en voldoen aan de EU norm betreffende tanden bleken. Peroxide bleekt de tanden van binnenuit, maar met onze non-peroxide behandeling wordt alleen de oppervlakte van uw tanden gebleekt. Er worden dus geen poriën geopend en daardoor wordt het tandglazuur niet aangetast. Doordat de behandeling de structuur van uw tanden niet aanpast zullen uw tanden na de behandeling dus ook niet sneller verkleuren dan voor de behandeling. De behandeling kan dus ook meerdere keren per jaar herhaald worden, zonder dat dit schadelijk is voor uw tanden.

Voor het mooiste resultaat dient u deze behandeling binnen 4 weken herhalen. Na de behandeling is het beste dat u de eerste 2 uur niks eet en drinkt. Water kan wel. We adviseren de eerste 24 uur niet te roken en geen producten met kleurstoffen te eten en te drinken.

Specialist in tanden bleken

De specialisten van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in tanden bleken. Ze zorgen ervoor dat uw tanden een verzorgde uitstraling hebben. Dat alles terwijl u geniet van een ontspannende behandeling. Met mooie en verzorgde tanden gaat u voor een perfecte uitstraling!

Wilt u meer informatie over wat de specialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van tanden bleken of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.