Steelwratjes

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Steelwratjes

Steelwratjes zijn een veel voorkomend huidprobleem. Heeft u last van ontsierende steelwratjes in uw nek, hals, oksels of oogleden en voelt u zich daar niet prettig bij? Wij begrijpen dat u snel van dit gevoel en de wratjes af wilt. Laat veilig en verantwoord uw wratjes verwijderen bij Beauty Paradijs!

Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes, of fibromen, zijn goedaardige tumoren. Ze zijn niet besmettelijk, ongevaarlijk en komen zowel bij mannen als vrouwen voor. Toch worden de wratjes vaak als storend ervaren. Dat snappen wij bij Beauty Paradijs maar al te goed .Wij helpen u graag van dit huidprobleem af zodat u weer met een grote glimlach in de spiegel kunt kijken.

Wratjes op ooglid of hals

Steelwratjes verwijderen gebeurt bij Beauty Paradijs altijd op een veilige en verantwoordelijke manier. De makkelijkste en snelste manier om ervan af te komen is door middel van coagulatie. Onze specialiste geeft met een dun naaldje de wratjes een klein stroomstootje. De huid oneffenheden worden als het ware weggebrand. Na afloop kan er een klein korstje ontstaan op de plek waar het wratje zat. Het korstje zal binnen twee weken eraf vallen en hierna is er helemaal niets meer van de behandelde plek te zien.

Steelwratjes verwijderen bij Beauty Paradijs

Laat u uw steelwratjes verwijderen bij Beauty Paradijs? Bij ons kunt u rekenen op een veilige en zorgvuldige behandeling. Wratjes duiden op een probleem in de insulinehuishouding en het is daarom goed om de oorzaak van dit probleem aan te pakken. Naast het verwijderen van de wratjes kunt u ook een afspraak maken met een voedingsexpert om uw voeding aan te passen zodat de insulinehuishouding weer op peil komt. Wilt u meer informatie, heeft u vragen over het verwijderen van wratjes of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181- 769106 Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.