sportmassage

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Sportmassage

Sportmassage is een specialistische massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft. Sportmassage helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures. De sportmasseuse van het Beauty Paradijs kan u ook adviseren over de juiste manier van bewegen.

Sportmassage bij Beauty Paradijs

Als u uw spieren intensief gebruikt heeft u ook meer ‘onderhoud’ nodig. Een sportmasseuse is een specialist die het lichaam van de sporter goed kent en zijn massages daarop afstemt. Sportmassage kan verschillende doelen hebben. Sommige massages zijn bedoeld om prestaties te verbeteren, bijvoorbeeld als een voetballer voor de wedstrijd los gekneed wordt als onderdeel van de warming-up. Andere massages moeten juist herstel bevorderen. Dat kan tijdens een wedstrijd of training zijn, maar ook erna (als onderdeel van een cooling down). Ook bij herstel van blessure hoort soms massage. Vaak is dit dan onderdeel van een grotere (fysiotherapeutische) behandeling.

Sportmassage is niet alleen voor topsporters, al is het niet verwonderlijk dat zij er vaker gebruik van maken. Ook als u recreatief sport is een bezoek aan een sportmasseur geen gek idee. Bij ernstige blessures zal deze u doorsturen naar een (sport)arts of fysiotherapeut, want de sportmasseur is geen (para)medicus.

Specialist in sport massage

Wilt u meer informatie over wat de masseuses van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van massages? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de diverse massages, kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.