Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Huidverbetering

Huid verjonging

Peeling

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Spierstimulatie

Snel afvallen en figuurcorrectie met spierstimulatie (EMS: Electric Muscle Stimulation). Middels deze techniek worden de spieren lokaal gestimuleerd. In plaats van buikspieroefeningen of oefeningen voor billen en benen doet de spierstimulator het werk om de spieren te stimuleren. Het resultaat is hetzelfde als van inspannende oefeningen: een slankere en strakkere buik, dijen, heupen, billen, armen en benen.

Snel en effectief afvallen

De ideale oplossing voor een snel resultaat indien u geen tijd heeft om te trainen of vanwege gezondheid geen sport kunt beoefenen. Onze gezonde spieren hebben echter wel training nodig. Ze zijn de motoren van het menselijk lichaam. Ze zetten voedingsenergie om in mechanische energie en het volgen van een dieet biedt niet altijd het gewenste resultaat. Werken met spierstimulatie is dan een prima alternatief om te kunnen afvallen en voor figuurcorrectie.

Voor mannen en vrouwen

De spierstimulatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die willen afslanken of aan figuurcorrectie willen doen .De spierstimulator zorgt voor plaatselijke figuurcorrectie. Het stimuleert de spierweefsels van zowel de diepe als de oppervlakkige spiergroepen.Dit gebeurd doordat de spieren met regelmaat worden aangespannen en daarna weer ontspannen

20 MINUTEN AAN DE SPIERSTIMULATOR STAAT GELIJK AAN 1 UUR TRAINEN OF 300 BUIKSPIEROEFENINGEN

De spierstimulator zorgt voor

  • Een strakker en slanker lichaam
  • Een platte buik zonder belasting van de rug
  • Strakkere billen en benen
  • Vermindering van cellulitis
  • Versteviging van de huid
  • Het afvoeren van afvalstoffen
  • Een ontspannende massage

Prijzen van een behandeling of kuur met de spierstimulator

Kennismakingsbehandeling – behandeling van  10 minuten               € 20,00
Spierstimulatie behandeling – behandeling van 20 minuten                € 35,00
Spierstimulatie Kuur – 10 behandelingen van 20 minuten                   € 300,00

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden over de spier stimulatie behandelingen van het Beauty Paradijs of wilt u een afspraak maken? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. 

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de spier stimulatie behandeling kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak. 

Afspraak maken