SHR ontharen

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

SHR ontharen

SHR ontharen is goede oplossing voor een gladde huid. Nooit meer scheren, harsen, waxen of epileren. Met onze nieuwste methode: Super Hair Removal (SHR) kunt u verlost worden van ongewenste haargroei. De specialistes van Beauty Paradijs gebruiken de modernste technologie voor het ontharen van uw lichaam. Deze goedgekeurde techniek is veilig en vrijwel pijnloos.

Ontharen met SHR

Heeft u last van ongewenste haargroei, maar is ontharen met IPL niet geschikt voor u, omdat u geen donkere haren op een lichte huid heeft? Dan is ontharen met SHR mogelijk de beste oplossing voor u voor duurzame ontharing. Deze behandeling, ook wel Super Hair Removal-behandeling genoemd, is geschikt voor alle huidtypes en is zelfs geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van uw lichaam en gezicht. Groot voordeel is dat de SHR vrijwel pijnloos onthaart. De SHR biedt het snelste resultaat met het meeste comfort. De methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Daarom is deze behandeling uitermate geschikt voor dunnere en lichtere haren. Ook kan deze methode veilig worden ingezet voor de behandeling van donkere huidtypes. Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren. SHR zorgt voor een permanente haar reductie van gemiddeld 85 procent. U krijgt een gladde huid, die voor lange tijd verlost is van ongewenste haargroei.

Ongewenste haargroei comfortabel verminderen

De behandeling met SHR is nagenoeg pijnloos. Wel kunt u tijdens de behandeling een warm en branderig gevoel ervaren. Omdat we tijdens de behandeling een koelmechanisme gebruiken, zorgen we dat de behandeling voor u zeer goed te verdragen is. U ondervindt geen bijwerkingen behalve een lichte roodheid na de behandeling. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten. Voor een langdurig en glad resultaat heeft u meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt sterk af van het te behandelen oppervlakte en de mate van haargroei. We behandelen u iedere 4 – 6 weken.

Specialist in SHR ontharen

Beauty Paradijs is gespecialiseerd in duurzaam ontharen door middel van SHR. Onze praktijk richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van SHR ontharen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.