schimmelnagels

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Schimmelnagels

Last van schimmelnagels? Dan is een laserbehandeling een effectief middel om dit te behandelen, zeker wanneer anti-schimmelcrèmes geen resultaat opleveren. Laat dan uw schimmel nagels laseren. Met de laserbehandeling van Beauty Paradijs ziet u snel verbetering en komt u effectief van uw probleemnagels af. Schimmelnagels zijn niet alleen ontsierend maar kunnen ook zeer pijnlijk zijn. De oorzaak van schimmel nagels ligt bij schimmels die de huid en of nagel binnendringen en een infectie veroorzaken. De schimmel nestelt zich meestal onder het nagelbed waardoor het met uitwendige middeltjes vaak lastig te behandelen is.

Een nieuwe methode

Een nieuwe behandeling op het gebied van schimmelnagels is het laseren van de probleemnagels. Tijdens de laserbehandeling van schimmel nagels worden de schimmels vernietigd door het licht van de laser. De nagel, het nagelbed of de omliggende huid wordt hierbij niet beschadigd. De laser verhit alleen de nagel waardoor de schimmels worden vernietigd. De schimmelnagel groeit uit en maakt plaats voor een gezonde nagel. De warmte van het laserapparaat is voelbaar, maar goed te verdragen.

Schimmelnagels laseren bij Beauty Paradijs

Dankzij de laserbehandeling van uw schimmelnagels komt u bij Beauty Paradijs snel, veilig en effectief van uw schimmelnagels af. Er zijn ongeveer vier behandelingen nodig met steeds een tussenpoos van één maand om verlost te worden van uw schimmelnagels. De pedicures van Beauty Paradijs behandelen gelijk alle nagels in verband met mogelijke besmettingen die nog niet zichtbaar zijn. Zo bent u er zeker van dat u aan deze tenen geen nieuwe schimmelnagel krijgt.

Bezoek de ProVoet Pedicure van het Beauty Paradijs

Wilt u meer informatie, heeft u vragen over de laserbehandeling van schimmelnagels? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandeling van schimmelnagels, kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.