Rug-schouder-nek massage

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Rug-schouder-nek massage

De rug-schouder-nek massage is erg populair. Pijnklachten rond de schouderbladen en vastzittende schouder- en nekspieren komen veel voor en zijn vaak een uiting van dagelijkse drukte en/of een verkeerde werkhouding. Het zijn tekenen van overbelasting. Mensen zitten tegenwoordig langer in de auto, achter de computer en besteden meer tijd aan hun mobiele telefoon/tablet. Ook werken we tegenwoordig vaak onder hoge prestatieverwachtingen van onszelf en onze omgeving, wat snel kan leiden tot stijve spieren.

De rug-schouder-nek massage bij Beauty Paradijs

De rugmassage zorgt voor ontspanning en herstel van deze spieren. De doorbloeding wordt gestimuleerd wat gunstig is, want spiercellen hebben zuurstof en voedingsstoffen uit het bloed nodig om goed te kunnen functioneren. Ook biedt deze massage verlichting voor hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van continue aanspanning van de spieren in de schouders en nek. Kortom, deze massage is zeer effectief voor spanningsklachten. Toe aan een moment van ontspanning met veel aandacht voor uw rug, schouders en nek?

Specialist in rug-schouder-nek massage

Wilt u meer informatie over wat de masseuses van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van massages? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de diverse massages, kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.