RF Lifting

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

RF Lifting

RF lifting voor een strakke, jeugdige huid die elastisch is en er gezond uitziet. Heeft u last van een verslapte huid? Merkt u dat u steeds meer rimpeltjes en fijne lijntjes krijgt? Of is uw huid steeds minder stevig aan het worden?  Dan hebben wij mogelijk de oplossing voor u.

Strakkere en jongere huid

De conditie van uw huid gaat achteruit als u ouder wordt. RF lifting is een methode voor zowel vrouwen als mannen om rimpeltjes, fijne lijntjes en een verslapte huid te behandelen. Het heeft dezelfde werking als een lichte mini facelift, zonder dat u een operatie hoeft te ondergaan. De behandeling werkt op basis van radiofrequentie. De warmte stimuleert de vorming van collageen. Het resultaat is een strakkere, gladdere en jongere huid.

Slappe buikhuid strakker maken

RF lifting wordt gebruikt voor zowel de verjonging van uw gezicht als de huid elders op uw lichaam. Het helpt bijvoorbeeld ook bij het strakker maken van de verslapte huid op uw buik na een bevalling of na gewichtsverlies. De behandeling verstevigt het bindweefsel en activeert de fibroblasten en het collageen. Hierdoor wordt de elasticiteit en uw huidconditie verbeterd, waardoor de bovenste huidlaag soepeler wordt. De behandeling zorgt voor een snelle verbetering van de huid, geheel zonder pijn.

RF lifting behandeling

Onze specialisten zijn gespecialiseerd in de RF lifting behandeltechniek. Het is een onschadelijke behandelmethode met verwarmende elektromagnetische golven. Uw huid wordt eerst gereinigd, waarna het te behandelen stuk huid wordt ingesmeerd met een gel. Het apparaat wordt tegen uw huid aangehouden, dit voelt aangenaam warm aan. Uw huid gaat er weer fris en jong uitzien en enkele behandelingen ziet u al resultaat. Voor een goed resultaat zijn minimaal zes behandelingen in kuurverband noodzakelijk en aanbevolen een 6 wekelijkse behandeling om het resultaat te behouden.

Specialist in contour verbetering

De specialisten van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van lichaamscontouren met behulp van RF. Het Beauty Paradijs richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling en deskundigheid staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van contourverbetering?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.