Pincement massage

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Pincement massage

Dit is een massage methode ontwikkeld door een Franse arts in zijn instituut voor Dermatologie. De methode is bedoeld voor huidziekten, huidafwijkingen en littekenweefsel. Later kreeg men inzicht in de neuro reflectorische werking van de bindweefseltechniek waartoe de pincement massage behoort. De pincement massage is een reflectorische massage, de zenuwuiteinden worden in de huid geprikkeld, hierdoor wordt de spanning in de zenuwuiteinden gereguleerd d.w.z. in balans gebracht. Het beïnvloedt direct het innervatie systeem en indirect de bloed- en lymfestroom. Door deze massage wordt het regulatiesysteem van het lichaam geactiveerd, zodat direct een verbetering optreedt van alle huidfuncties. Het bindweefsel, de werking tussen corium en epitheel, de elasticiteit van de bloedvatwanden, de werking van de klieren,en de chemische huishouding, en daardoor de regeneratie van de huid wordt gunstig beïnvloed. Daardoor ontstaat er een verbetering van het bindweefsel.

De Pincement massage  

De massage wordt zonder tussenstop uitgevoerd. Het is een kort prikkelende knijptechniek in drie verschillende uitvoeringen en sterktes (diepe, middeldiepe en oppervlakkige kneepjes). De pincement massage reguleert de doorbloeding van de huid. De behandelde huid komt tot rust en de massage zorgt voor een betere balans van de huid. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Uitvoering 

De pincementsmassage is toepasbaar als losse behandeling of in combinatie met een huidverbeterende/verzorgende behandeling. In kuurbehandeling in geval van specifieke huidproblemen of klachten. De massagetechniek is ook een uitstekende voorbereiding van de huid op een cosmetische facelift behandeling.

De behandeling is uitermate geschikt voor

  • Huidverbetering
  • Behandeling van kleine littekens, bijvoorbeeld als gevolg van acne.
  • Behandeling van couperose (kleine bloedvaatjes onder de huid van de wangen, neus en voorhoofd)
  • Acne
  • Verslapte huid
  • Atrofische huid
  • Slecht doorbloede huid/rokershuid

Specialist in huidverbetering

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van uw huid. Beauty Paradijs richt zich op een goed resultaat zonder zware medicatie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al de medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij Beauty Paradijs voorop.

Wilt u meer weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen voor u op het gebied van huidverbetering?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.