Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Pigmentvlekken

Heeft u pigmentvlekken in uw gezicht of op uw lichaam die u ontsierend vindt? Pigmentvlekken verwijderen kan op verschillende manieren plaatsvinden. Beauty Paradijs biedt meerdere behandelingen aan om af te komen van ontsierende pigmentvlekken.

Verwijderen van pigmentvlekken

Pigmentvlekken, ofwel bruine vlekken, komen zowel bij mannen als vrouwen voor. Het ontstaan van donkere plekken op de huid noemen we hyperpigmentatie. Als er grote hoeveelheden melanine wordt aangemaakt, dan ontstaat er hyperpigmentatie. Pigmentvlekken kunnen bijvoorbeeld ontstaan door teveel blootstelling aan zonlicht, verandering in de hormoonhuishouding, door stress of vochtgebrek in de huid. Pigmentvlekken verwijderen is moeilijk daarom is voorkomen altijd beter dan genezen. Toch is het niet onmogelijk.

Pigmentvlekken behandelen

Pigmentvlekken verwijderen kan op verschillende manieren gedaan worden. De pigmentvlekken zijn te behandelen met Coagulatie, waarbij de onregelmatigheden worden verwijderd met een dun naaldje dat een stroom stootje geeft. Ook een ipl behandeling helpt om de pigmentvlekken te verwijderen. Daarnaast kunnen onze specialistes u behandelen met verschillende peelings die vijf tot acht dode huidlaagjes in één keer verwijderen. Daarnaast hebben we een aantal crèmes die de huid tint egaler maken.

Pigmentvlekken verwijderen bij Beauty Paradijs

De specialistes van Beauty Paradijs gaan altijd zorgvuldig te werk om het beste resultaat te halen. Allereerst beoordelen wij met welke behandeling we het beste uw pigmentvlekken kunnen verwijderen. Daarna geven we een indicatie hoeveel behandelingen u nodig heeft. Voor het beste behoud van het resultaat en om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen, adviseren wij u ook over de juiste nazorg. Het is belangrijk om uw huid goed te beschermen nadat de pigmentvlekken zijn verwijderd.

Wilt u weten wat Beauty Paradijs voor u kan doen op het gebied van pigmentvlekken verwijderen?

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen via het Contact formulier of bellen naar 0181- 769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.