Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Permanente mascara

Mascara zorgt ervoor dat uw ogen een open blik hebben. Droomt u ervan om ’s morgens wakker te worden met zwarte wimpers die lang en verleidelijk zijn, maar heeft u weinig tijd of zin om u elke dag op te maken? Permanente mascara zorgt voor prachtige wimpers, zonder dat u daadwerkelijk mascara aanbrengt. Voor volle en lange wimpers komt u langs bij Beauty Paradijs.

MYscara behandeling

Voordat de behandeling begint, vraagt onze specialiste naar uw wensen. Daarna reinigen we uw ogen en maken we uw wimpers vetvrij. Met een verwarmde krultang krullen we uw wimpers om vervolgens de laagjes mascara aan te brengen. Na de MYscara behandeling met permanente mascara heeft u geen mascara of wimperkrultang meer nodig. U kunt kiezen voor 1 of 2 lagen MYscara, voor een reguliere look of voor een meer dramatisch effect. In tegenstelling tot gewone mascara hoeft u ’s avonds uw make-up niet te verwijderen. Na een behandeling van nog half uur bent u de komende twee à drie weken verzekerd van zwarte, gekrulde wimpers.

Voordelen van Myscara

Of u nu korte of lange, lichte of donkere wimpers heeft; de behandeling met permanente mascara is geschikt voor iedereen. Met permanente mascara heeft u de komende weken geen omkijken meer naar uw wimpers. De mascara is waterbestendig en veegvrij. Een douchebeurt, een middagje zwemmen, een hevige regenbui en of een saunabezoek; na afloop zijn uw wimpers nog net zo zwart als ze al waren. Bovendien is de permanente mascara ook geschikt voor vrouwen met een bril of contactlenzen.

Nooit meer uitgelopen mascara

Bent u benieuwd wat de wimperspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van wimper behandelingen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.