Permanente make-up

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Permanente make up

Permanente make up is een prettige oplossing voor mensen met een make up allergie. Ook brildragers, sporters en mensen met een representatieve functie kunnen behoefte hebben aan permanente make up. Onze permanente make up is geschikt voor ogen, lippen en wenkbrauwen en is veilig, van hoge kwaliteit en zeer duurzaam.

Voor wenkbrauwen, ogen en lippen

Permanente make up is een effectieve oplossing bij weinig of dunne wenkbrauwen. We tekenen de wenkbrauwen in of gebruiken de ‘mesjestechniek’. Hierbij zetten we flinter dunne haartjes tussen uw eigen haren door middel van krasjes in de huid, waardoor uw wenkbrauwen op een natuurlijke manier voller lijken. Voor de ogen gebruiken we permanente eyeliner. Er wordt een dun lijntje net boven en tussen de wimperhaartjes gezet. Tevens is het mogelijk om nog een gekleurd lijntje te zetten boven de ‘gewone’ eyeliner. Het intekenen van lipcontouren met een permanente lipliner maakt uw lippen voller en symmetrisch. Voor een nog natuurlijker resultaat kunnen we ook het lippenrood in te kleuren, zodat het gebruik van lippenstift niet meer noodzakelijk is.

Veilige behandeling met een duurzaam resultaat

De kleurpigmenten bij permanente make up worden oppervlakkiger in de huid gezet dan bij tatoeages. U bent verzekerd van een veilige behandeling met een resultaat dat past bij uw gezicht en karakter. Dat geeft een vertrouwd gevoel, ook op de lange termijn.

Specialist in permanente make up

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren en herstellen van de uitstraling van uw gezicht, bijvoorbeeld met permanente make up. Het Beauty Paradijs richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn Anbos erkend geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten wat de permanente make up specialiste van het Beauty Paradijs voor u kunt betekenen op het gebied van permanente make up?

Neem dan contact met ons op via het Contact formulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.