Permanente Eyeliner

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Permanente Eyeliner

Een permanente eyeliner is een goede uitkomst wanneer u iedere dag gedefinieerde ogen wilt hebben, zonder dat u enige moeite hoeft te doen met een lijn die onmogelijk kan uitlopen. Vergeet vooral de dikke, onnatuurlijke lijnen van vroeger! Er zijn vandaag de dag verschillende soorten eyeliners, die zelfs tussen de wimperhaartjes in kunnen worden gezet. Bespreek met de permanente make up specialist welk effect u wilt hebben zodat de eyeliner geheel naar wens is.

De behandeling

De duur van de behandeling hangt af van de methode; de gemiddelde duur is tussen 1 en 1,5 uur. We onderscheiden de Infralash, een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken. De Grafic liner is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen. De Smudgy eye liner is een uit-geschaduwde eyeliner, bestaande uit twee tot drie kleuren, die van donker naar licht lopen. Deze eyeliner is geschikt voor mensen met een groot, bewegend ooglid.

Bezoek de Permanente Eyeliner van Beauty Paradijs

Wilt u meer weten wat de permanent make up specialiste van het Beauty Paradijs voor u kunt betekenen op het gebied van Permanente eyeliner?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.