Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Pedicure behandeling

Een pedicure behandeling zorgt voor een optimale verzorging van uw voeten. Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Man, vrouw, jong, oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. De voeten dragen dagelijks uw hele gewicht en als de voeten pijn doen gaat u ongemerkt van houding veranderen. Hierdoor kunnen weer rug-of nekklachten ontstaan. Daarom is het logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame ProVoet pedicure.

Voor iedereen de juiste pedicure behandeling

U kunt bij Beauty Paradijs kiezen uit de onderstaande pedicure behandelingen:

  • Deel behandeling – Natuurlijk is een deelbehandeling ook mogelijk.
    Als u bijvoorbeeld alleen last hebt van bijvoorbeeld een likdoorn die u weg wilt laten halen, of overtollig eelt, kunt u een afspraak maken voor een deelbehandeling. € 15,- voor max. 15 min.
  • Kleine pedicure behandeling – Heeft u niet veel aan uw voeten, maar wilt u toch dat het goed onderhouden word. Dan is een kleine pedicure behandeling mogelijk. Het tarief voor een kleine pedicure behandeling is € 20,- voor maximaal 30 min, daarna wordt het tarief aangepast.
  • Uitgebreide pedicure behandeling – Wilt u graag uitgebreid uw voeten laten verzorgen dan is de uitgebreide pedicure behandeling een goede keuze. Het tarief voor deze behandeling is € 23,50 voor max. 45 minuten.
  • Luxe pedicure behandeling – Houd u van luxe en verwennerij dan is de pedicure de luxe een goede keuze. Bij de pedicure de luxe worden naast de uitgebreide behandeling ook heerlijk de voeten gescrubd, gemasseerd en indien gewenst uw nagels gelakt. Het tarief voor een luxe behandeling is : € 25,- voor max. 60 min.

Bezoek de ProVoet Pedicure bij Beauty Paradijs

Wilt u meer informatie over wat de pedicures van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van voetverzorging? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandeling van uw voeten, kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.