Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Oog en beauty behandeling

Kies voor een oog en beauty behandeling bij Beauty paradijs. De huid rond uw ogen is bijna 75% dunner dan de rest van uw huid. Hierdoor ontstaan er makkelijk fijne lijntjes, kringen en wallen. Het is belangrijk om de huid bij uw ogen in optimale conditie te houden. Merkt u dat de huid rond uw gevoelig, dun en vermoeid is? Of wilt u uw rimpels verminderen? Beauty Paradijs heeft verschillende oogbehandelingen om u perfect te helpen en te verwennen.

Wallen en fijne lijntjes verminderen

De huid rondom uw ogen kan wel wat extra aandacht gebruiken. Op latere leeftijd begint de huid op deze plek vocht te verliezen waardoor kleine vochtrimpels en later diepe rimpels zichtbaar zijn. Zeker in de winter kan de huid bij uw ogen droog en trekkerig aanvoelen. Daarom is het belangrijk om deze extra te verzorgen. U wilt toch ook weer stralende en sprankelende ogen?

Wimper- en wenkbrauwbehandelingen

Met de juiste behandeling zien uw ogen er weer stralend, jong en strak uit. Of u nu naar Beauty Paradijs komt om uw donkere kringen, wallen of rimpeltjes zichtbaar te verminderen of voor een intense oogopslag; wij hebben de juiste oogbehandeling voor u. Geniet van een open blik met mooie geëpileerde wenkbrauwen en wimperpermanent. Of kies voor zorgeloze ochtenden door uw wenkbrauwen en wimpers te laten verven.

Oogbehandelingen en permanente make-up bij Beauty Paradijs

Beauty Paradijs biedt diverse oogbehandelingen, variërend van het vervagen van rimpels tot permanente make-up en wimperextensions. Onze specialisten weten precies wat uw huid nodig heeft en hoe ze uw pluspunten kunnen benadrukken. Aan de hand van een gratis 3d huidanalyse bepalen we wat uw huid nodig heeft. Bij Beauty Paradijs bent u altijd verzekerd van de juiste behandeling voor uw gezicht en ogen.

Wilt u meer weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van oog en beauty behandelingen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.