Nagelbeugel

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Huidverbetering

Huid verjonging

Peeling

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Nagelbeugel

Een nagelbeugel kan problemen oplossen. Loopt u de hele dag voor uw werk of bent u een fervent wandelaar? Met een ingegroeide nagel doet lopen pijn. U wilt natuurlijk van dit ongemak af zonder een operatie te ondergaan. Een nagelbeugel is dan een prima oplossing om een ingegroeide nagel tegen te gaan. Met dit hulpstukje wordt uw nagel blijvend gecorrigeerd. Met behulp van de pedicures van Beauty Paradijs bent u snel verlost van uw ingegroeide teennagel.

Ingegroeide teennagel verhelpen

Ingegroeide nagels zijn erg pijnlijk en moeten zo snel mogelijk worden verholpen. Dat begrijpen de pedicures van Beauty Paradijs als geen ander. Een nagelbeugel wordt geplaatst als reguliere voetverzorging niet meer helpt bij het stoppen van een ingegroeide teennagel. Deze beugel geeft na het plaatsen directe verlichting. Dit hulpstukje zorgt ervoor dat uw nagel niet meer terug kan groeien in de oorspronkelijke vorm, zodat deze niet meer in de nagelwal kan prikken.

Ingegroeide nagel corrigeren met beugel

Een correctie van uw nagel is mogelijk als ingegroeide nagels veel pijn geven, gaan ontsteken of als deze aandoening steeds terugkeert. Een nagelbeugel geeft verlichting en voorkomt dat uw nagel opnieuw ingroeit. Met deze beugel mag u 24 uur na plaatsing gewoon zwemmen, naar de sauna en sporten. In principe is het plaatsen van een nagelbeugel pijnloos, maar het kan zijn dat u toch iets voelt omdat de huid en de nagel al geïrriteerd is.

Nagelbeugel plaatsen bij Beauty Paradijs

De pedicure gaat eerst uw voet desinfecteren en uw nagel(s) ontvetten zodat de beugel goed hecht. Vervolgens wordt de beugel op maat gemaakt en met lijm en acrylhars op uw nagel geplaatst. De beugel blijft zitten totdat de nagel is uitgegroeid. De behandeling wordt herhaald totdat correctie niet meer nodig is.

Wilt u meer informatie over wat de pedicures van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van ingegroeide teennagels. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandeling van uw voeten, kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.