Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Minerale make up

Minerale make up en natuurlijke cosmetica, wat is het nou eigenlijk? Vandaag de dag zijn mannen en vrouwen meer gezondheid-bewust dan ooit tevoren. Dat kan een reden zijn voor de toenemende populariteit van minerale make-up. Als u er als uzelf uit wilt blijven zien, alleen met een betere huid, dan is minerale make up perfect voor u. Als u uw lichaam en huid met respect en vriendelijkheid wilt behandelen, dan is minerale make up perfect voor u.

Wat is nou echte minerale make up

Veel bedrijven zullen hun producten aanprijzen als zijnde “natuurlijke cosmetica” of “minerale make up”. Maar de waarheid is dat elk product dat mineralen bevat kan worden verkocht als minerale make up. Sommige bedrijven zullen ingrediënten toevoegen die vaak worden aangetroffen in traditionele samenstellingen zoals kleurstoffen, conserveermiddelen, en andere chemicaliën. Hierna is hun product niet echt meer natuurlijk. Soms kan de term minerale make up misleidend zijn. Tijdens het winkelen voor make up, hou in gedachten dat “natuurlijk” niet altijd “veilig” betekent. Bepaalde planten kunnen giftig zijn voor de mens en sommige zijn niet getest voor een nauwkeurige evaluatie. Controleer altijd de lijst van ingrediënten op de producten die u koopt.

Het verschil is tussen traditionele en minerale make up

Omdat veel traditionele producten conserveermiddelen en andere chemicaliën bevatten, kan enige irritatie optreden. Sommige producten kunnen de poriën verstoppen en puistjes veroorzaken. Met name cliënten met een gevoelige huid of allergieën kunnen problemen hebben met het vinden van een traditioneel product die hun probleem niet erger maken. Helaas kan de traditionele make up ook effecten zoals hormonale storingen, of zelfs borstkanker veroorzaken. Traditionele make up producten zijn meestal niet milieuvriendelijk. Onze minerale make up producten zijn goed voor uw huid, hypo-allergeen en geschikt voor alle huidtypes. Onze natuurlijk onderhouden minerale foundations geven een SPF 15 dekking, en onze producten zijn ontworpen voor een soepele, perfecte dekking. Geen lagen make up meer! Onze producten fungeren eigenlijk als een barrière tussen uw huid en agressieve vrije radicalen, terwijl het uw huid laat ademen. Onze producten zijn ook milieuvriendelijk.

Waar is minerale make up van gemaakt

 • Ijzer oxiden: Deze helpen met het aanpassen aan uw huidtype en het bereiken van uw perfecte kleur.
 • Zinkoxide: Werkt als een natuurlijke zonnebrandcrème. Het is ook een antioxidant en gaat ontstekingen tegen.
 • Mica poeders: Deze ingrediënten voegen gloed en glans toe aan foundations en concealers.
 • Titaandioxide: Een andere natuurlijke zonnebrandcrème, dit ingrediënt helpt de huid een stralend uiterlijk te geven en dekt onvolmaaktheden. Het gaat ook ontstekingen tegen en kan een geïrriteerde huid helpen verzachten en kalmeren.
 • Organische oliën: Onze lip-gloss bevatten verzachtende oliën die perfect zijn voor schrale lippen.

Wat zijn de voordelen van minerale make up

 • Lang houdend: met een klein beetje komt u een heel eind als het gaat om minerale make up. Het pigment in onze producten gaan lang mee en bieden een uitstekende bescherming van de huid in de tussentijd. Onze producten smelten in de hitte niet van uw gezicht en zien er nog prachtig uit in de avond. Als uw huid bijzonder vettig is, is een mineraal laagje bovenop de foundation meestal genoeg om uw make up de hele dag mooi te houden.
 • Houdbaarheid: onze producten hebben een lange houdbaarheid. De meeste mensen willen iets niet hoeven weggooien na het uitgeven van hun zuurverdiende geld. Onze minerale make up producten zijn eenvoudig en bevatten geen bacteriën. We raden wel aan om na de opening van een potje van een product, het product na één jaar weg te gooien. Make up kwasten die in contact komen met uw huid kunnen eventueel bacteriën overbrengen in uw make up.
 • Veelzijdig: minerale make up cosmetica zijn leuk om mee te werken en het creëren van een eigen look. Deze producten zijn geweldig voor alle huidtinten en soorten. U kunt minerale make up mengen met crèmes om ze vloeibaar te maken. Pure pigmenten zijn te mengen met een verscheidenheid aan producten. U kunt ook gewoon een lichte poeder, of een concealer gebruiken. Minerale make up producten kunnen ook worden gekocht als mascara, blush, bronzers, en lip-gloss. Er is een veelheid van kleuren om uit te kiezen, of mix het zelf om uw eigen unieke kleur te creëren.
 • Veiligheid: geen chemicaliën, parfums of conserveringsmiddelen toegevoegd. Minerale make up houdt zich aan uw natuurlijke oliën, en het verstopt de poriën niet. Minerale make up wordt vaak aanbevolen na chemische behandelingen of laser peelings, omdat het de huid kalmeert en verzachtend werkt voor de huid die geïrriteerd kan zijn na een dergelijke procedure. Onze producten zijn veilig en geschikt voor mensen met een allergie, gluten gevoeligheden, en andere zaken. Het zal uw huid niet uitdrogen. Plus wie kan klagen over de extra bescherming tegen de zon? En minerale make up is ook veilig voor het milieu.
 • Kwaliteit: onze cosmetica bevatten alleen pure, geplette mineralen. Onze ingrediënten zijn allemaal natuurlijk voorkomend op Aarde. De producten zijn ontworpen voor een pure dekking voor een mooie teint en houdt ook de gebruiker en de omgeving veilig. We zijn voortdurend bezig om onze producten verder te zuiveren. Wij geloven ook in schoonheid zonder wreedheid en geen van onze producten zijn getest op dieren. Al onze producten worden vervaardigd in Nederland.
 • Lichtgewicht: Neem afscheid van de aangekoekte uitstraling van traditionele make up. Minerale make up is gemakkelijk aan te brengen en zal niet zwaar aanvoelen of er aangekoekt uitzien. Het laat uw huid ademen gedurende de dag en is gemakkelijk te verwijderen.
 • Prachtige resultaten; Minerale make up helpt het zicht van fijne lijntjes en rimpels te reduceren. Het helpt acne of huid problemen te verbergen. Geeft de huid een gezonde, natuurlijke glans waardoor u er jonger en levendiger uitziet. Zowel vrouwen als mannen ervaren uitstekende resultaten met onze producten.

Specialist in minerale make up

Wilt u meer weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van minerale make up? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.