Manicure behandeling man

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Manicure behandeling man

Een manicure behandeling voor mannen is zeker geen overbodige luxe. Het is een weldaad voor uw handen. Ook voor mannen zijn verzorgde handen een visitekaartje. De manicure behandeling voor de man is bij Beauty Paradijs volledig afgestemd op de mannenhuid- en nagels.

Verzorgde handen en nagels voor de man

Uw handen hebben dagelijks veel te verduren door zon, wind, water en andere invloeden. Met een manicure behandeling geeft u uw handen de verzorging die het nodig heeft. Veel mannen denken nog steeds dat een manicure alleen voor vrouwen is, maar niets is minder waar. Steeds meer mannen vinden het prettig, zeker als zij een representatief beroep hebben, om verzorgde handen en nagels te hebben. De manicure behandeling voor de man van het Beauty Paradijs is speciaal gericht op heren.

De behandeling

De uiterlijke verzorging bij de man is steeds belangrijker aan het worden. Een manicure behandeling voor de man bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen, het vijlen van de nagels en een serum om de nagels sterker te maken. Verder worden uw handen gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen en wordt de behandeling afgesloten met een voedende handcrème. De manicure behandeling voor de man kan desgewenst uitgebreid worden met een paraffine pakking om de handen en nagels extra te verwennen.

Handverzorging voor de man bij Beauty Paradijs

De specialistes van het Beauty Paradijs die uw handen verzorgen – besteden veel aandacht aan uw handen en nagels. Ze zorgen ervoor dat uw handen na de behandeling weer zacht en verzorgd zijn. Na een manicure behandeling voelen de handen weer prima aan en zijn uw handen weer representatief.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over wat de specialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van handverzorging? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de hand en nagel behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.