Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Make up voor donkere huid

De perfecte kleur foundation voor de donkere huid maakt uw huid mooi egaal, zonder haar een te donkere, te lichte of een grauwe uitstraling te geven. Wilt u uw lippen extra laten opvallen of droomt u van knallende oog make up die ook daadwerkelijk zichtbaar is? De specialisten van Beauty Paradijs weten precies welke make up voor donkere huid geschikt is voor u.

Foundation voor getinte of donkere huid

Het is lastig om de juiste make up voor de donkere huid te vinden. Als donkere vrouw heeft u vaak meerdere tinten en ondertonen in uw gezicht. Daarnaast is het make up aanbod voor de donkere huid in reguliere drogisterijen maar klein. Aan de hand van een huidanalyse bepalen onze specialisten welke tinten en ondertonen uw gezichtshuid heeft en welke foundation daar het beste bij past.

De beste make-up kleuren voor donkere vrouwen

Komt het voor dat een blush of oogschaduw wegvalt op uw gezicht? Het is belangrijk dat uw make up kiest met veel pigment, anders worden de kleuren geabsorbeerd door uw huidskleuren. Intense kleuren als paars en blauw staan bijvoorbeeld prachtig. Maar ook goud, koper en roségoud laten uw gezicht spreken. Koude kleuren maken uw gezicht grauwer en zijn daarom niet aan te raden. Beauty Paradijs heeft minerale make up die zich (ook) richt op de donkere huid.

Make up voor donkere huid bij Beauty Paradijs

Heeft u een donkere of getinte huidskleur en wilt u graag leren welke make up voor de donkere huid het beste bij u past? De visagisten van Beauty Paradijs helpen u graag op weg. Ze kijken welke kleuren make up het beste bij uw huidskleur passen, zodat u voortaan de hele dag straalt.  Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van make up? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.