Lunch time Manicure

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Lunch time manicure

Mooie, verzorgde handen waar u niet veel voor hoeft te doen. Met een Lunch time Manicure bij het Beauty Paradijs heeft u in een korte tijd handen die zijdezacht aanvoelen en nagels die perfect in model zijn gevijld. Geniet van een ontspannen behandeling terwijl onze specialistes ervoor zorgen dat uw handen weer gezien mogen worden.

Snel mooie handen en nagels bij een lunch time manicure

Uw handen zijn na uw gezicht het meest zichtbare deel van uw lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Onze handen hebben dus dagelijkse verzorging nodig, maar soms ook wat extra’s. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld last heeft van droge nagelriemen of een gescheurde nagel. De Lunch time Manicure is een korte en verzorgende behandeling, waarbij de focus vooral ligt op uw nagels en nagelriemen.

Bij een Lunch time manicure zorgen onze manicures ervoor dat tijdens de lunch uw handen en nagels in een korte tijd verzorgd worden. Binnen de kortste keren zien uw handen er weer mooi uit. Uw handen en nagels worden als eerste gereinigd om vervolgens gemasseerd te worden. De specialiste duwt uw nagelriemen terug en verzorgt deze met een nagelriem olie. Daarna worden de nagels in model gevijld en mag u een mooie lak uitkiezen. De Lunch time Manicure wordt afgesloten met een frisse hand lotion die uw handen soepel en zacht maken.

Handverzorging bij Beauty Paradijs

Onze nagel specialistes zijn gespecialiseerd in handverzorging. Ze zorgen ervoor dat uw handen een verzorgde uitstraling hebben en brengen uw nagels in perfecte conditie. Dat alles terwijl u geniet van een ontspannende behandeling. Met mooie en verzorgde handen gaat u voor een perfecte uitstraling!

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over wat de nagelstylistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van handverzorging? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de handverzorging behandelingen, kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.