Lipo laser

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Lipo laser

Lipo laser is de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van figuurcorrectie. Het is het niet-chirurgische alternatief voor liposuctie en biedt meestal al na 1 behandeling een strakkere huid. De probleemzones worden aangepakt en u verliest vet op de moeilijke plaatsen zoals de heupen, de buik, de rijbroek en de bovenarmen. Deze revolutionaire behandeling is afkomstig uit de medische wereld en is volkomen pijnloos en veilig ( FDA gekeurd). De Lipo-laser is geschikt voor alle huidtypes en maakt gebruik van low level laser technology (LLLT) voor het verminderen van cellulitis, het verminderen van vet en het lichaam vorm te geven.

Lipo laser behandeling

Lipo laser is een procedure die de kracht van diode lasers gebruikt om op een veilige manier in de huid te dringen en op een pijnloze wijze Triglyceriden uit de adipose cellen te bevrijden. Dit gebeurt door bio-stimulatie van de vetcel membranen. Hierdoor worden water, Glycerol en vrije vetzuren vrijgemaakt die via het urinestelsel en de lymfebanen worden afgevoerd. Er ontstaat als het ware een lipolyse waardoor men in 1 behandeling ongeveer 468 Kcal verliest, dat is vergelijkbaar met een pot roomijs.
Na de Lipo-laser behandeling is het aan te raden om 20 min erna te bewegen om zo de afvoer van de afvalstoffen te versnellen.
Een kuur bestaat uit twee, 20 minuten durende sessies per week gedurende 4 weken.

Advies

De dag voor, op de dag en de dag na de behandeling 1,5 – 2 liter water drinken.
2 uur voor en na de behandeling geen zware maaltijd nuttigen en geen koffie of alcohol te drinken.
Voor de behandeling douchen en geen bodycremes gebruiken.

Na de behandeling

De Lipolaser imiteert het natuurlijke metabolisme waarbij vetweefsel in tijden van schaarste zijn opgeslagen energie vrijgeeft waardoor de vetcellen krimpen.
Het resultaat is een slanker silhouet en een strakker en gladder uitziende huid. Geen pijn, geen naalden, geen down-time – en meestal direct resultaat.
Alle delen van het lichaam waar vet is opgeslagen, kunnen behandeld worden zelfs de kin.

Specialist in figuurcorrectie

De specialisten van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van lichaamscontouren met behulp van de Lipo Laser. Het Beauty Paradijs richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling en deskundigheid staan bij ons voorop.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de lipo laser behandeling kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.