Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Laser ontharen met Triple Wave Diode Laser

Laser ontharen

Laser ontharen met de nieuwste methode: Triple Wave Diode Laser. Beauty Paradijs werkt met deze geavanceerde lasertechnologie voor nagenoeg pijnloos, snel en veilig ontharen. Dit apparaat is het neusje van de zalm op het gebied van definitief ontharen. Nog nooit was er een ontharingsapparaat dat zo effectief en veilig was en de behandeling tegelijkertijd zo comfortabel maakt.

Nooit meer scheren, waxen of epileren

Scheren, waxen of epileren is een tijdrovende klus en kan soms ook pijnlijk zijn. Tevens kan het rode bultjes, ontstekingen, ingegroeide haren of wondjes veroorzaken. Laser ontharen is de snelste en voordeligste manier om ongewenst haar van alle delen van het lichaam te verwijderen en de haarzakjes te vernietigen. Zonder het omliggende weefsel of huid te beschadigen.

Snel resultaat

De Triple wave laser behandeling is vrijwel pijnloos en geeft snel resultaat. Het is momenteel het meest effectieve ontharingssysteem waarvan vastgesteld is dat het tot 90 % van het ongewenste haar verwijdert. De laser straalt een licht uit dat wordt geabsorbeerd door de kleur (melanine) in uw haar. Het licht genereert warmte die de haarschacht aflegt naar het haarzakje onder de huid, waardoor het vermogen om te groeien permanent wordt uitgeschakeld en uw huid zijdezacht en glad blijft.

Ook zeer geschikt voor de donkere huid

De laserbehandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Maar ook alle huidtypen kunnen behandeld worden. De Triple Wave Diode Laser voldoet aan de strenge Amerikaanse FDA veiligheidsnormen. Of u nu een blanke of een donkere huid heeft, wij kunnen u definitief afhelpen van uw ongewenste haargroei.

Gratis intake

Bij Beauty Paradijs krijgt u eerst een gratis intakegesprek. Het intake gesprek is bedoeld om u te informeren over de behandeling en om te bepalen of wij u veilig kunnen behandelen. Dat doen wij aan de hand van een vast protocol waarbij wij uw huid analyseren en de contra indicaties met u doornemen. Het intakegesprek is daarnaast bedoeld om u de gelegenheid te geven vragen te stellen over de behandeling. Wij streven ernaar u een zo goed mogelijk beeld te geven van de behandeling en het resultaat dat u kunt verwachten.

Afspraak maken behandeling van de maand