Kruidenstempel massage

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Kruidenstempel massage

De kruidenstempel massage is een Oosterse massage. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De stempels die bij ons gebruikt worden zijn gevuld met Europese kruiden, meer afgestemd op onze westerse huid. Tijdens deze behandeling worden de kruidenstempels verwarmd. Hierdoor wordt een aangename geur verspreid die het wellness-effect verhoogt. De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempel massage ook een zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbele effect.

Activeert doorbloeding, stofwisseling en dringt door tot in de organen

De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Bijzonder geschikt voor spierklachten

Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. Het bevordert namelijk het afvoeren van afvalstoffen wat ondersteunend werkt bij het afvallen en bij het afvoeren van vocht. Deze massage is bijzonder geschikt voor mensen met alle vormen van spierklachten, reuma, spit en jicht. Tijdens deze behandeling ligt u comfortabel op onze massagetafel. Naast de kruidenstempels wordt er ook gebruik gemaakt van olie.

Maak een afspraak voor een kruidenstempel massage

Wilt u meer informatie over wat de masseuses van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van massages? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de diverse massages, kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.