Hot Stone massage

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Hot Stone massage

Een Hot Stone massage helpt bij stress, spanning en stijfheid vergen veel van uw lichaam en geest. Een Hot Stone massage zorgt onmiddellijk voor een diepe ontspanning. Bij deze massage worden er warme stenen op knooppunten van uw lichaam gelegd. Even geen smartphones, kinderen ophalen van school of denken aan het avondeten, maar ontspannen genieten van deze lichaamsbehandeling. Bij Beauty Paradijs geniet u van een ontspannende Hot Stone massage.

Massage met warme stenen

Een Hot Stone massage is een weldaad voor uw lichaam en geest. De verwarmde stenen zijn ongeveer 50 graden Celsius en worden onder andere uw ruggenwervel en handpalmen gelegd voor een diepe, ontspannende werking. De stenen werken ontgiftend en geven uw lichaam weer nieuwe energie. De opgebouwde spanning in uw lichaam wordt weggenomen waardoor u zich na afloop als herboren voelt.

Ontspannende massage voor lichaam en geest

De masseuses van het Beauty Paradijs werken met gepolijste stenen van verschillende formaten. Deze stenen houden de warmte goed vast waardoor een Hot Stone massage dieper in de spieren doordringt dan een reguliere massage. Deze vorm van massage zorgt dan ook voor een intense, ontspannende werking. Bovendien worden uw afvalstoffen sneller afgevoerd en stress en vermoeidheid worden verminderd.

Complete Hot Stone massage

Een massage met warme stenen is een effectief ontspannende lichaamsbehandeling. De warme stenen worden als eerste op uw lichaam gelegd. Vervolgens masseert de masseuse een ander deel van uw lichaam met een warme, etherische olie. De combinatie van deze olie met de warme stenen en de massagebewegingen maakt deze lichaamsbehandeling nog effectiever. Terwijl u heerlijk ligt te ontspannen, neemt de masseuse uw lichaam onder handen zodat u onze salon weer met nieuwe energie verlaat. Bij de Hot Stone massage van het Beauty Paradijs wordt uw lichaam in één uur behandeld.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over wat de masseuses van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van hot stone massages of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel naar 0181- 769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.