Honing treatment

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Honing treatment

Honing treatment is een echte wellness behandeling. Gouden druppels honing op uw lichaam en kundige handen die deze omtoveren in een waardevolle natuurlijke verzorging. Honing massage geeft zachtheid die de huid vernieuwd. Deze verzorging bestaat uit een exclusieve mengeling van honing en dode zeezouten. Dit alles verbonden met zoete amandelolie en kruidenextracten een waardevolle synergie van actieve bestanddelen buitengewoon doeltreffend om de weefsels hun tonus en elasticiteit terug te geven. Deze massage is geschikt voor een droge, gestreste, niet elastische en cellulitis huid, maar natuurlijk ook gewoon voor totale ontspanning. De functie van deze massage is een natuurlijke peeling, drainage, verzorgend, verzachtend en verstevigend. Een heerlijke ontspanning en een absoluut onweerstaanbare huid.

Honing treatment

Bij deze hemelse treatment wordt uw hele lichaam verwend met een scrub, een honing pakking, een massage met de warme honing massage olie en als afsluiting wordt uw lichaam ingesmeerd met een heerlijke honing bodylotion. De producten zijn verrijkt met diverse ingrediënten voor extra voeding en verzorging van de huid. Hierdoor voelt de huid zacht en zuiver aan. Daarnaast zijn alle champagne producten dermatologisch getest en PH neutraal, waardoor het tevens geschikt is voor mensen met een gevoelige en/of droge huid. Een onvergetelijke ervaring in de honing. Voor rug, schouders, nek en achterzijde benen.

• scrub met honing scrub
• honing pakking (rug)
• warme honing massage.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden

Wilt u meer weten wat de welness specialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van welness treatments?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.