harsen

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Harsen

Met harsen geniet u van een gladde huid zonder ongewenste haartjes op uw lichaam. Harsen is een effectieve manier om uw lichaamshaar langdurig te laten verdwijnen. Bij deze ontharingstechniek worden de haartjes met wortel en al uit uw huid verwijderd. De haartjes blijven hierdoor een aantal weken weg. Bij Beauty Paradijs laat u zich professioneel ontdoen van ongewenste haren.

Lichaam ontharen met hars

Harsen is een populaire manier om lichaamshaar tijdelijk te verwijderen. Het voordeel is dat de haartjes langer wegblijven, omdat de wortel is verwijderd. Anders dan bij scheren komen de haartjes dunner en met een zachtere punt terug. U krijgt dus geen last van harde stoppels. Het is daarom de perfecte manier om af te komen van de ontsierende haartjes op bijvoorbeeld uw bovenlip.

Benen, oksels en bikinilijn laten harsen

Gaat u bijna op vakantie en wilt u zich niet druk maken om het scheren van uw bikinilijn en benen? Of ziet u na een paar dagen wederom haargroei ontstaan en een donkere waas onder uw oksels? Door uw benen, oksels en bikinilijn te laten harsen ben u de hele vakantie vrij van haartjes op de behandelde lichaamsdelen. Met een harsbehandeling zijn ongemakken als ingegroeide haartjes en rode stoppels verleden tijd.

Harsen bij Beauty Paradijs

Met een harsbehandeling bij Beauty Paradijs worden gladde benen werkelijkheid. Onze ontharings specialisten raden aan om de behandeling iedere vier tot zes weken te herhalen, zodat de haren lichter en zachter worden of zelfs helemaal wegblijven. Een behandeling is niet helemaal pijnloos: het voelt aan als het verwijderen van een pleister. Na de behandeling wordt het overtollige hars verwijderd en de huid gekalmeerd. Bij Beauty Paradijs kunt u terecht voor een harsbehandeling voor alle lichaamsdelen en wij behandelen zowel mannen als vrouwen..

Bezoek de ontharingsspecialistes van het Beauty Paradijs

Wilt u meer informatie over wat de ontharingsspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van ontharen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel naar 0181- 679106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.