anti-aging

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Handverzorging producten

Goede handverzorgingsproducten zijn belangrijk voor frisse en verzorgde handen. Uw handen zijn de tweede indruk die u op iemand achterlaat. Laat uw handen en nagels verwennen door de specialistes van het Beauty Paradijs. Uw nagels en handen worden tip top verzorgd, en als afsluiting krijgt u een heerlijke hand massage met een aangepast handverzorgingsproduct.

Crèmes voor uw handen

Uw handen hebben elke dag veel te lijden. Kou, zon, water en schoonmaakmiddelen tasten de dunne huid van uw handen aan. Hierdoor worden uw handen droog, ruw en stram. Met goede huidverzorgingsproducten zijn deze huidproblemen snel verleden tijd. Wanneer u uw handen dagelijks verzorgt, zullen ze zacht en soepel blijven. Bij Beauty Paradijs kunt u terecht voor verschillende hand en nagelverzorging behandelingen waarbij uw handen de zorg krijgen die het nodig heeft.

Handverzorging en behandeling

Onze handen verouderen zeer snel. Dat wilt u natuurlijk zo lang mogelijk tegengaan. Dat kan door regelmatig een manicure te ondergaan die ervoor zal zorgen dat uw handen en nagels weer in topconditie komen. We scrubben uw handen, masseren ze, verzorgen uw nagels en smeren ze in met de beste handverzorgingsproducten.

Huidverzorgingsproducten bij Beauty Paradijs

De specialistes van Beauty Paradijs geven u een heerlijke manicure met de meest verfijnde huidverzorgingsproducten. Deze producten worden met zorg uitgekozen en afgestemd op de behoefte van uw huid. Na een manicure voelen uw handen soepel en heerlijk zacht aan als nooit tevoren. Uw nagels zijn weer in uitstekende conditie en uw handen zien er ongelooflijk mooi en verzorgd uit. Het is ook mogelijk om in de salon een aantal producten aan te schaffen zodat u altijd voorzien bent van verzorgde en zachte handen.

Specialist in hand en nagelverzorging

De specialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van uw handen en nagels. Wilt u meer weten over wat de specialisten van het Beauty Paradijs voor uw handen kunnen betekenen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de mogelijkheden van handverzorging kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.