hamman treatment

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Hamman treatment

Hamman treatment is gebaseerd op een eeuwenoud ritueel dat zijn oorsprong kent in Azië. later werd met invloeden van het Romeinse rijk dit ritueel verspreid over de gehele Arabische wereld. Dit leidde tot het oosterse badhuis. Het Arabische woord hammam betekent dan ook badhuis.

Hoe wordt een hammam massage gegeven

Allereerst worden warme kompressen op het lichaam gelegd om zo het lichaam te verwarmen en de poriën te openen waardoor afvalstoffen makkelijker te verwijderen zijn. Vervolgens wordt de huid gescrubd met zeezout om zo de dode huidcellen te verwijderen. Daarna wordt op de traditionele manier met een zeepzak het lichaam bedekt met een heerlijke laag warm en romig schuim ,vervolgd door een ontspannende zeepmassage. Als afsluiting wordt het lichaam gemasseerd met warme olie en krijgt u een rasul pakking.

Werking en effecten van de hamman treatment

Door het scrubben worden de dode huidcellen verwijderd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor de afvalstoffen direct door het lichaam afgevoerd worden. Door combinatie van een heerlijke aroma geur met het zachte gevoel van de spons zorgt voor ontspanning in de spieren welke afneemt door de behandeling. Tijdens de zeepmassage reinigen de huid, het onderliggende weefsel en geest. Na de massage is de huid diep gereinigd en voelt heerlijk zacht aan. U voelt zich heerlijk schoon en herboren! De hammam massage is een verfrissende ontspanningsmassage met tal van aspecten uit het traditionele hammam ritueel. een absolute sensatie voor lichaam en geest.

Combineren met een Rasul pakking

  • Werkt diep en verzorgend.
  • De pakking bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die tevens een verzorgende en voedende werking voor de huid hebben.
  • De huid wordt vernieuwd en gevoed door de dieptewerking.
  • Na de behandeling is de huid ontspannen, sterk en onweerstaanbaar zacht, gelijktijdig zorgt deze voor een prachtige glans. Een ware gevoel belevenis,

Benieuwd naar de andere mogelijkheden

Wilt u meer weten wat de welness specialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van welness treatments?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.