TCA peeling

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Glycol peeling

Met een glycol peeling wordt op een veilige manier het bovenste laagje van uw huid verwijderd. Hierdoor wordt een nieuwe, frisse huid zichtbaar. Het is een ideale behandeling voor een vale huid, een rokers huid, een acne huid, een huid met littekens, een huid met tekenen van huid veroudering en een vochtarme huid. Er zijn verschillende soorten sterktes van glycol zuren die gebruikt worden om de huid conditie te verbeteren, zo zijn er peelingen voor de acne huid, voor een dunne vale huid en een verouderde huid. De percentages van de zuren werken op verschillend dieptes en op verschillende huidproblemen. We hebben verschillende soorten peelingen. Dit maakt dat de glycol peeling geschikt is voor diverse huid problemen.

Behandelmethode

We maken uw huid schoon en brengen het glycol product aan. Naarmate u vaker een peeling heeft gehad, wordt het percentage glycol zuur iets verhoogt. Bij het aanbrengen ontstaat een licht branderig gevoel. Na enkele minuten wordt de peeling geneutraliseerd en gaan we de huid verder uitreinigen, masseren en met een masker verzorgen. Meestal is uw huid dan wat rood, maar dit is snel verdwenen. U kunt uw activiteiten meteen weer hervatten.

Effect behandeling met Glycol peeling

Al na één behandeling is het effect van de peeling zichtbaar. Maar voor een optimaal resultaat kunt u het beste kiezen voor drie tot vijf behandelingen achter elkaar. Ook adviseren wij om, in de periode dat u behandeld wordt, huidverzorgingsproducten te gebruiken die u geadviseerd zijn. Als u de eerste reeks behandelingen heeft afgesloten, is één peeling per drie of zes maanden voldoende. Zo blijft het resultaat behouden.

Specialist in peeling behandelingen

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van de huid. Onze praktijk richt zich op een goed resultaat zonder zware medicatie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over wat de huidspecialisten van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de peeling behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.