Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen zijn nodig om uw huid in goede conditie te houden. Door eens in de vier á zes weken een bezoek te brengen aan onze huidspecialistes weet u zeker dat uw huid de juiste behandeling krijgt. Na een gezichtsbehandeling zal uw huid er beter uitzien. Bovendien zult u zich ontspannen voelen en met een goed gevoel de deur uitgaan. Elke gezichtsbehandeling wordt aangepast aan uw huidtype

Een goede analyse vooraf

Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling brengen de huidspecialistes van Beauty Paradijs uw levensstijl, huidverzorging en verwachtingen in kaart. Tijdens elke gezichtsbehandeling voeren ze een huidanalyse uit om de huidconditie en huid situatie goed te bepalen. Aan de hand van deze gegevens maken ze een behandeling op maat. U kunt bij het Beauty Paradijs terecht voor zowel losse behandelingen als totaaloplossingen. Bij al onze behandelingen staan ontspanning en een goede huidverzorging voorop. Onze producten stemmen we dan ook af op uw specifieke huidtype en wensen.

Alleen de beste verzorgingsproducten

Er wordt gewerkt met de producten van Dermalogica, Jan Marini en Alexandre Fabelle. De kwaliteit van de producten, ondersteund door wetenschappelijke productontwikkeling, dermatologische tests en werkzaamheids- onderzoek. Het gebruik van actieve bestanddelen die overeenkomstig de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld en waarvan de veiligheid en werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen. Beauty Paradijs biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan, speciaal voor de jongere huid, de oudere huid, de droge, zeer gevoelige huid of acné huid. Belangrijk is dat de huid krijgt wat het nodig heeft en dat kan ook een combinatie zijn van al deze behandelingen.

Gratis consult voor gezichtsbehandelingen

Wilt u meer weten over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van huidverzorging? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.

Afspraak maken behandeling van de maand