Gel lak

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Huidverbetering

Huid verjonging

Peeling

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Gel lak

Gel lak is de oplossing als u klaar bent met nagellak die snel afbladdert en geen kunstnagels wilt. Beauty Paradijs biedt met Gel polish een prima alternatief. Hiermee heeft u gegarandeerd prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel. Met de Gel polish heeft u in een half uur mooi verzorgde en gelakte nagels. De gel blijft 2 tot 4 weken goed zitten. U zou kunnen kiezen om deze behandeling eenmalig voor een feest of andere gelegenheid te doen, wanneer U voor een langere tijd van uw nagels wilt genieten, kunt u de Gel polish uiteraard laten bijvullen of kiezen voor een nieuwe Gel polish kleur. Met een ruime keuze uit kleuren, zal er altijd een kleur voor u bij zitten.

Prijs behandeling

 • Gel Polish € 30,00
 • Gel polish + verwijderen oude gel polish € 40,00
 • Wilt u alleen de oude gel polish verwijderd hebben dan betaalt u voor een manicure behandeling (de nagels en handen worden dan ook verzorgd) € 30,00
 • Verwijderd uzelf de oude gel polish, dan betaalt u € 30,00 voor het aanbrengen van een nieuwe kleur.

Het verwijderen van de oude gel polish is eenvoudig thuis te doen

Vijl lichtjes de gel polish “open”. Hierdoor kan de gel polish remover of de aceton beter inweken. Knip daarna wattenschijfjes in kleinere stukjes, zodat ze mooi passend zijn voor uw nagels. Doordrenk de watten in de gel polish remover of aceton. Aceton kan ook, maar is minder vriendelijk voor de huid. Bedek iedere nagel met een doordrenkte wattenschijf met daaroverheen een stukje aluminiumfolie. Door het aluminiumfolie weekt de gel polish er beter af. Na ongeveer 10 tot 15 minuten kan u voorzichtig proberen of de gel polish eraf gehaald kan worden. Verleng indien nodig de inweektijd. Dit gaat het makkelijkst met een bokkenpootje. Duw niet te hard, hierdoor kan de natuurlijke nagel beschadigen. Hierna kan u de laatste restjes er met een zachte vijl af halen.
En als laatst geeft u uw nagels een verzorgende behandeling met een verzorgende nagellak en eventueel verzorging voor de nagelriemen en handen.

Lakken over de gel polish

Ideaal voor mensen die geen kunstnagels maar toch mooie lange nagels willen. Nu kunt u, uw eigen stevige nagel laten groeien zonder enige verlenging! Wanneer er gel polish op de nagels zit kunt u alsnog de nagels, over de gel heen, lakken met nagellak. De nagellak blijft zelfs beter zitten dan wanneer u ze lakt op uw natuurlijke nagels. Als u dan de nagellak verwijderd moet u dit wel doen met nagellak remover zonder aceton omdat dat de gel aantast!

De gel blijft ongeveer 2 weken zitten

Omdat de gelpolish meegroeit, gaat het zwaartepunt mee naar voren. De nagel wordt hierdoor aan de top zwaarder. Bij de ene persoon groeien de nagels harder dan bij de ander, vandaar dat wij uitgaan van 2 tot 4 weken. Wanneer de gel polish niet verwijderd wordt en de nagels te lang worden kunnen de nagels gaan breken.

De voordelen

 • Sterker dan een lak
 • Dunner dan een kunstnagel
 • Flexibel als een natuurlijke nagel
 • Behandeling duurt slechts 30 – 45 minuten
 • Afweekbaar met gel polish remover of aceton
 • Nagels krijgen kans om een mooie lengte te groeien
 • Langer plezier van de nagellak

Specialist in gel lak

De nagelstylistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in gel lak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw nagels? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de gel lak behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.