Fijne lijntjes

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Huidverbetering

Huid verjonging

Peeling

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Fijne lijntjes

Fijne lijntjes rondom de ogen, kraaienpootjes of ook wel de lachrimpeltjes. De eerste tekenen van veroudering vindt u rondom de ogen. We kunnen deze eerste tekenen beter voorkomen, door op tijd met een oogcrème te beginnen. De oogkringspier is namelijk een ronde spier (net zoals rondom de mond), die weinig houvast heeft en daarom loodrecht op de spier de eerste lijntjes/ rimpeltjes vertoond. Naast een goede oogcrème is een goede zonnebril ook niet geheel onbelangrijk. Want hoe vaak zitten we niet te turen achter het stuur?

Waar moet ik mijn oog crème aanbrengen

Breng uw oogcrème altijd als 1e met uw ringvinger op het harde gedeelte rondom de ogen aan, dus niet op uw beweegbare ooglid. Daarna brengt u pas de dag- of nachtcrème aan. Uw oogcrème kunt u ook rondom de mond gebruiken.

Vanaf welke leeftijd moet ik een oogcrème gebruiken

Vanaf 25 jaar begint onze veroudering, wij adviseren u daarom om vroegtijdig te beginnen met een oogcrème. Bent u iemand die dagelijks oog make-up draagt? Dan is een goed oog verzorgingsproduct zeker een must. De huid rondom de ogen is een stuk dunner. Elke keer dat u uw oog make- up eraf haalt heeft de huid wel iets extra’s nodig om geen vermoeide of rimpelige oogopslag achter te laten.

Hoe kan ik mijn fijne lijntjes en kringen onder mijn ogen verdoezelen

Door daar een concealer te gebruiken. U brengt een paar stipjes onder uw ogen aan en verdeelt deze door ze verticaal in te kloppen. Wanneer u ze namelijk horizontaal verdeelt, worden de kringen nog dieper onder de ogen. Wordt er wel eens tegen u gezegd dat u zo boos kijkt? Tip: Laat dan uw wenkbrauwen eens Epileren en u zult zien dat u uw vermoeide blik veranderd. Voor meer mogelijkheden kunt u ook kijken bij:

Bezoek de huidspecialistes van Beauty Paradijs

Wilt u meer informatie over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van huidverzorging of wilt u een afspraak maken. Neem dan contact met ons op via het contactformulier of naar 0181- 679106 Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.