Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Epileren

Uw wenkbrauwen zijn heel bepalend voor uw gezichtsuitdrukking. Heeft u vroeger te veel haartjes weggehaald? Merkt u dat uw wenkbrauwen niet de juiste vorm hebben voor uw gezicht? Of loopt u tegen andere irritaties bij het epileren van uw wenkbrauwen aan? Bij Beauty Paradijs heeft u na één behandeling de perfecte geëpileerde wenkbrauwen.

Wenkbrauwen laten epileren

De juiste vorm van uw wenkbrauwen zorgt voor een open blik en een intense oogopslag. Onze specialistes epileren uw wenkbrauwen met behulp van een pincet, touwtje of wax. De haarwortel wordt uitgetrokken zodat ongewenste haartjes langer wegblijven en niet als een stoppel terugkomen. Geëpileerde wenkbrauwen zorgen voor een verzorgde uitstraling en een vriendelijke blik. Ook kan het lijken alsof uw oogleden iets gelift worden.

De perfecte wenkbrauwvorm

Veel vrouwen laten hun wenkbrauwen bijwerken voor een verzorgde uitstraling. Door het epileren van de wenkbrauwen geniet u ook van een langdurige zachtheid en een gladde huid. Na een aantal weken groeien de haartjes fijner en zachter terug. Wanneer u zelf al regelmatig epileert, zal deze behandeling zo goed als pijnloos zijn. Bij Beauty Paradijs is het ook mogelijk om uw wenkbrauwen en wimpers te verven zodat uw ogen nog meer spreken.

Epileren bij Beauty Paradijs

De specialistes van het Beauty Paradijs gaan heel nauwkeurig aan de slag. Voordat ze aan de slag gaat met het pincet, bepaalt ze de vorm van uw wenkbrauwen. Dat wordt meestal met een potloodje vanaf de neus gedaan zodat u verzekerd bent van een natuurlijke vorm. Daarnaast kijkt ze ook naar de vorm van uw gezicht en andere aspecten. Ook de kleinste en lichte haartjes worden weggehaald waardoor uw wenkbrauwen beter tot hun recht komen en oogschaduw een mooier effect heeft.

Wilt u meer weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van het modelleren van uw wenkbrauwen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.