eelt

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Eelt

Eelt en eeltvorming is een natuurlijke reactie van de huid op extra druk. Overmatig eelt aan de voeten geeft vaak aanleiding tot vervelende klachten.

Hoe ontstaat eelt

Eelt is een natuurlijke beschermlaag. Aan de voeten hebben we ook een dergelijke beschermlaag bijvoorbeeld op de bal en onder de hiel, de plaatsen waarop wij staan, de ‘drukpunten’. Bij veel mensen wordt de beschermlaag te dik en veroorzaakt pijn bij het lopen. Dan hebben we te maken met overtollig eelt, vaak in combinatie met likdoorns.

Verkeerd schoeisel

Ook kan het ontstaan door de druk van de schoen boven op de tenen of teentoppen, met als gevolg: kans op pijnlijke likdoorns. Meestal zijn dan de schoenen de oorzaak, deze zijn te klein of te nauw. Ook te wijde schoenen kunnen het veroorzaken, doordat er een constante wrijving is tussen de huid en de schoen. Om overtollig eeltvorming aan de tenen te voorkomen zijn goed passende schoenen dus heel belangrijk.

Bezoek de ProVoet Pedicure van het Beauty Paradijs

Heeft u last van overmatige eeltvorming dan adviseren wij u de ProVoet Pedicures van het Beauty Paradijs te bezoeken. Zij zorgen niet alleen voor het eenvoudig verwijderen van overtollig eelt en likdoorns, maar kunnen ook de oorzaken daarvan bepalen en eventueel preventieve maatregelen adviseren. U loopt weer op ‘wolken’!

Wilt u meer informatie over wat de pedicures van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van voetverzorging? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de pedicure behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.