Donkere kringen en wallen

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Kringen en wallen

Donkere kringen en wallen ontstaan niet alleen door weinig nachtrust. Erfelijkheid, zon en het ouder worden spelen ook een rol. We behandeling kringen en wallen onder de ogen door diverse behandelingen.

Het verschil tussen een vocht wal en een vet wal

Wanneer heeft u last van een tijdelijke (vocht)wal  of een (vet)wal)? Als u een avondje te diep in het glaasje heeft gekeken en weinig nachtrust heeft gehad, staat u de volgende dag vaak met dikke wallen of kringen onder uw ogen op. Dit zijn vaak de tijdelijke vochtwallen. Wanneer u elke dag last heeft van wallen onder uw ogen, dan is er vaak sprake van een vet wal. Wanneer u hierover twijfelt kunt u ook op de bank gaan liggen en iemand laten kijken of de wallen verdwenen zijn of dat ze er nog zitten. Als de wallen niet weg zijn, zijn het geen vet wallen maar vochtwallen. Zijn de wallen wel weg dan zijn het vetwallen. Het vet komt bij een vet wal achter de oogkasrand vandaan en veroorzaakt een wal.

Wat kan ik doen aan wallen en kringen onder mijn ogen

  • Voldoende slaap nemen
  • Zonnebril dragen
  • IJsklontje onder de ogen gebruiken
  • Camouflage ( het liefst 1 a 2 tinten lichter)
  • Afvoerende oog behandeling ondergaan
  • Ultra smoothing eye serum gebruiken ter voorkoming van donkere kringen en wallen gebruiken.
  • Veel water drinken, zodat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden
  • Mesotherapie
  • Voedingssupplementen innemen.
  • Bij vetwallen helpt uitsluitend een operatie van de plastisch chirurg.

Gezwollen oogleden

Eet niet te veel zout eten en drink veel water of natuurlijke vochtafdrijvers, zoals looizuurvrije thee. Smeer geen dag of nachtcrème rondom uw ogen, maar gebruik hiervoor een speciale afvoerende oogcrème.

Donkere kringen en wallen

Vaak hebben donkere kringen met een slechte doorbloeding te maken waardoor de afvalstoffen niet goed kunnen worden afgevoerd.

Specialisten in oogverzorging

Wilt u meer informatie over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van oogverzorging of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.